arkadaşlar 2004 model bir araç, aracın vites başlığında değişik bir topuz var bu değişir mi orjinalini bulup değiştirebilir miyim ? bir de gülmeyin ama ilk arabam ve hiç bu konuda dikkatli bakmadığım şey, geri vitesi birin yanında mi yoksa 5. vitesin gerisinde mi, üstünde o rakamlar yok araba yarın bende olacak kontrol edemedim. ve bilgili arkadaşlardan aracın huyu suyu hakkında tavsiyelerini dinlemek isterim.
Öncelikle Hoşgeldiniz. Tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz... Aracın geri vitesi 1. vitesin yanında ve mandallıdır... İsterseniz orj. vites topuzunu taktırabilirsiniz...
teşekkür ederim. bi kaç forumda geri vites geçişinse kronik bir problemi olduğundan bahsediyorlardı, bi kaç kez uğraştırıyormuş doğru mudur? peki bu parça pahalı mıdır?
HAdi ya Hyundai nin hiç 5. vitesin yanında geri vitesi olan aracını görmemiştim Çok özür dilerim:RpS_rolleyes:
bizde de var getz 1.3 bizimkilerde geri vites 5. Vitesin altında makyajlı kasalarda mandallı geri vites geçmemesi knusunda da bazen yapabiliyor ama debriyaja basıp bi 3 saniye bekleyip tekrar geçirirsenz sıkıntı olmuyo
valla kimle konuştuysam o markayı alma şunu alma falan dediler ama hiç biri getz hakkında kötü bir şey söylemedi bende onu aldım. 66500km de değişeni yok bi yerde lokal boyası var yani testte falan bişe çıkmadı 17,500 aldım. tabi sağlam bir işçilik ile bilinmeyen bi durumu varsa bilemem o da şans artık aldık gitti
valla kimle konuştuysam o markayı alma şunu alma falan dediler ama hiç biri getz hakkında kötü bir şey söylemedi bende onu aldım. 66500km de değişeni yok bi yerde lokal boyası var yani testte falan bişe çıkmadı 17,500 aldım. tabi sağlam bir işçilik ile bilinmeyen bi durumu varsa bilemem o da şans artık aldık gitti
Cok cok özür dilerim. Cahillik iste ne yaparsınız... Lg Optimus Sol Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.