Acemi bir genç için Hyundai Getz 1,3 gls tavsiye edermisiniz. İlk arabası olcak. Boyu biraz kısa. 160 cm kadar. Yokuşta kalkış konusunda sorunları var. Getz debriyaj ve vites konusunda acemi şöföre destek olacak kolaylığa sahip mi. Yakıt tüketimi şimdilik dert etmiyorum. Tek sorunum bu çoçuk bu arabada şöförlükte usta olabilcek mi. Yedek parçası ucuz mu. Kaldırıma felan taponu vursa, geri geri kaydırıp kaportaya hasar verse tamirinde çok maliyet çıkarır mı. Hyundai getz tavsiye edermisiniz. 18000 19000 tl parası var. başkada arayada gücü yetmiyor.
Parça fiyatlarını çok bilmiyorum ama pahalı olacağını sanmam. Getz kullanımı rahat ve kolay, boyutları sayesinde şehir içinde hareket özgülüğü sunabilecek bir araç.
İlk araba olarak getz tavsiye ederim, vites geçişleri rahattır debriyaj hidroliktir yokuşta kolay kalkar, ufak araba olduğundan park etmesi kolaydır, sürüş limitleri çok dar toleranslı yani çok iyi yol tutmaz yani kaymaya, savrulmaya ve zıplamaya direnci azdır, fazla abartınca hafiften kayar savrulur ama kontrol etmesi kolaydır, bu arabayı kaydırmadan savurmadan kullanan bu şekilde sebat eden bir sürücü ilerde sahip olacağı birçok arabayı çok rahat ve emniyetle kullanabilir, getz in koltuğu zıplatır süspansiyonu azıcık hoplatır yol pürüzlerine karşı tecrübe verir elantra, polo yada i30 dan inip getz e binen ve aynı yoldan bu sefer getz ile giden kişi daha önce i30 elantra yada jetta gibi arabalarda o yoldan geçerken farkına varmadığı bilmediği çukur ve tümsekleri getzle geçerken öğrenir tang tung sesiyle direksiyonun elinden kaçmasıyla anlar sonra bir daha o çukurların üzerlerinden geçmemeyide öğrenir görüş mesafesi ön arka ve yanlarda deniz deryadır bir clio gibi yada polo gibi arabanın ön göğsü insanın burnuna girmez yol gözükmüyor dedirtmez, öndekiyle aramda ne kadar santimetre kaldı diye çemkirtmez, 3,8 metre arabadır kolayca park edilir kapıyı aç kapıdan kafayı arkaya sarkıt arka tampon görünür, camlar ve görüş mesafesi çok iyidir sürücüsü yolunu ve çevreyi çok rahat kolaçan edebilir, yan dikiz aynaları kocamandır arkamdakini göremedim aynadan diye bir lüksünüz yoktur getz te 9 inç ekran gibi aynaları vardır... motor kaputunu açarsınız yağ çubuğu, hidrolik kapları, motor su seviyesi kabak gibi meydandadır motorun üzerinde kocaman plastik bir şapka yoktur yağına suyuna göz atmak yeni sürücü için kolaydır. Kısa aks mesafesi olan arabalarda dönüşlerde marşpiyeyi kaldırıma bankete takan sürücülere pes diyorum getz in de aks mesafesi kısa acemi adam uzun arabayı sakınamayabilir getz ile şehir içinde hiç fazla yorulmadan 90 derece dönüşler yapılabiliyor, corsa nın polo nun 1.0 gibi motor seçenekli otomobillerinin yanında 1.3 getz rampa çıkarken yapılan vites küçültmeyi unutmak gereksiz gaz kesmek gibi hataların çoğunu giderebilir. Şimdi burada durulacak bir nokta var ki orada duracan işte demek gerekir o da şudur; otomobil kullanmayı öğrenirken kaza yapma işine karşıyım ben, bizde şöförlük öğrendik şöförlük öğrenirken kaza yapabilme özgürlüğü diye birşey yoktur, olsa olsa şöförlük öğrenirken kaza yapıp başı belaya sokmak ve şöförlükten soğuyup hiç öğrenememek vardır. Buna da ekstra dikkat edip bu felsefe ile öğrenmek gerekir. Babamın bir lafı var bu konuda çok katılırım bu lafa der ki; acemi şöför kolay kaza yapmaz neden dersek çünki acemi olduğu için direksiyon başında diken üzerinde pür dikkat kesilir daha önce tecrübe etmediği şeyler yolda araba kullanırken ilk kez başına gelirse hazırlıklı olmaya çalışır, çok az risk alır hatta hiç risk almaz kavşakta son aracın geçmesini bekler, garanti etmeden sollamaya girmez. Ama usta bir sürücü nasıl olsa ustayım ben haha deyip gözünü yoldan tek elini direksiyondan bile ayırır, olmadık yerde gaza gelir sakat yerlerde sollama yapar ben bu kadar dar yerden geçerim der ve mantıklı ve kendine doğru şekilde güvenen bir acemi sürücünün üçüncü temel faktörler dışında kaza yapma olasılığı usta sürücüye göre daha bile azdır. Dolayısıyla artık günümüzde bir otomobilin yedek parça gerekliliği sadece riskli sürüşler yapılırsa, alkollü araç kullanılırsa yada işlek caddeye park edilirde park halindeyken duran arabaya birisi gelip çarparsa konuşulacak şeydir. Bunlar yoksa kaporta tampon gibi yedek parçalara gerek yoktur.