Ford Forumuna Bir Baktım Hyundaiyi Çok Küçümsüyolar Yerden YereVuruyolar. Biri Yazmış Hiç 30 Yaşında Hyundai Gördünüzmü Diye.. Evet Ben Gördüm HYUNDAİ Ford Cortina.. Daha Bindikleri Markanın İlk Arabalarını Üretenlerinden Birinin Hyundai Olduğunu Bilmiyolar Direk Sallıyolar.. Evet Hyundai Otomotiv Dünyasına Fordun Cortina Modelini Üreterek Girdi.. http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Cortina Manufacturer ; Ford Motor Company Hyundai Motor Company Üretici Ford İngiltere Ford Lio Ho Hyundai
Tuttukları direksiyon transit direksiyonu hala neyi konuşuyorlar ki. Motor sesinden 100 metreden ford geliyor diyor 8 yaşında çocuklar bile.
1.4 Fiestanın motor sesi Transitin motor sesinden fazla Küçük hacimli TDCİ Motorlar Büyük Hacimli TDCİ Motorlardan daha sesli çalışıyor 1.4 TDİ Polonun 1.9 TDİ Passat'tan daha sesli çalıştığı gibi Her parçayı tüm fordun kullanması gerçekten kötü direksiyondan , sinyal koluna vitese cd çalarına kadar :RpS_sleep:
bu araç ford taunus M serisi.ben 1984-1994 arası 10 yıl kullandım bendeki 69 model station wagondu 26 M yani 2600 cc V6 motordu.o yıllardaki sıfır renolar,tofaşlar,fordlara taş çıkarıyordu.200-220 km hızla rahatça gidiyorduk oldukaçda konforlu bir araçtır.hatta yurt dışındaki lakabıda kral forddur.
Eski fordlar güzeldi komforlu idi ama benzinde içerdi.alan pişman olur satamazdı.keyifli olduğu için inmek istemezdin ama yakıtından sebep binemezdin.
kasa fark etmiyo sadece motorları farklı 17 M 1700 cc,20 M 2000cc,26 M 2600 cc 64-65 modelleri var ilk kasaları,69 dan yanılmıyosam 72 ye kadarda bu kasalara geçtiler.3 kasa tipi var sedan 4 kapı,cabrio tek kapı,station wagon 5 kapı.fordun mustang lerden sonra en mükemmel arabalarından biri.
Fordçular i30'a saldırmışlar ama bu reklamlardan haberleri yok heralde, Böyle bir videonun alına Ford Aracınız Çekmiyor Mu? diye reklam vermek de ayrı bir olay.