Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Finans

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda muratg_01 tarafından 7 Aralık 2013 tarihinde açılan konu

1. muratg_01

muratg_01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Murat Gül
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 GDİ (2012-201X) GD
    Merhaba herkese,
    Engelli raporum var, çalışıyorum, ve emeklilik dilekçemi SGK'ya verdim, geçen hafta yeni i30 Elite almak için bayiye gittim, ötv indirimi falan derken 37.500 TL'ye anlaştık. 7,500 tl peşin verip 30.000'e kredi kullanmak istedim, Hyundai finanstan reddedildi,
    Bana söylenen sebeb : engelli olduğunuz için kredi talebiniz reddedildi denildi, devletin bankasına başvurdum onlardan aynı şeyi söylediler,
    bende ihtiyaç kredisi aldım ve pazartesi aracı alıyorum, engellilere araç kredisi verilmemesi çok tuhaf geldi bana, böyle birşey başına gelen varmı?.

2. alper4159

alper4159 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    111
    Ad Soyad:
    Alper Fidan
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    İlginç geldi bana da nedenini bende öğrenmek isterim açıkçası.

3. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Vallaha ilginç. Sabit bir geliriniz var sonuçta. Neyinize güvenmeyip vermiyorlar krediyi anlamadım...

4. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Engelli olmanizin kaza riski olsa ehliyet vermezlerdi. Ehliyetiniz varsa tamamdir. Sabit gelirinizde var kredi cikmamasi icin hic bir neden olmamali. Belki bir ihtimal 30.000 tl fazla gelmis olabilir.

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

5. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben bu işleri çözemedim bi türlü. Düğünden daha önce nikahı yapmıştım. Eşimde çalışıyor bende. 2 tane kartım var 1 tane daha alıp eşyaları karta taksit yaptırarak kredi çekmeden alayım dedim. Finansbanka başvurdum reddedildi. Kartlarımın borcunu aksatmadan zamanında yatırırım hep. Başkada hiçbir yere borcum yok. Adamlar sokaklardan önüne gelene kart dağıtıyor ama karı koca memura kart vermediler.

Sizin durum şu şekilde olabilir belki. Maaşınız 1500 tl. Yan gelir ev kirası vb.. durumlar var. normalde siz 1000 tl krediyi ödeyebilirsiniz ancak banka buna izin vermez. ya vadeyi artıracaksınız yada yan gelirlerinizi beyan edeceksiniz.

6. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Soyle ornek vereyim. Eskiden 600 tl limitli bir kartim vardi 4-5 sene o sekilde kullandim ne limit arttirdim nede 1 kurus eksik yatirdim sonrasinda bir televizyon alacak oldum limit arttirmak icin. Kac kere aradim ama nafile yukseltmediler bende sinirlenip komple kapattirdim. Sonrasinda aradan zaman gecti evlendim kredi cektim odedim derken suan kullandigim kart da soyle bir durum var limitin dibine vurdum ek hesabin dibine vurdum odemekte bazen zorlaniyorum ama bankalar sagolsun bu sekilde saglam faiz alabildigi icin limit hile yukseltiyorlar.

Adamlar bizden saglam faiz alabiliyorsa her seyi ayarlayabiliyorlar.

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

7. DoganCanDemir

DoganCanDemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    280
    Ad Soyad:
    Doğan Can Demir
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Dogru durust bir kanon yokki bankacilar komisyon almak icin kart cikarin verelim diyor herkesde 3 5 kart var benim babam emekli gorunuyo baska geliri yok gorunuyor ama 3 bin 2 bin lira limiti olan kartlari var ben ogrenciyim 750 lira limitli kartim var bin lira geliri gorunen birine sen 5 bin lira nasil verebiliyorsun geliri olmayan birine de 750 lira

8. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    abi neden sana kredi vermek istemediler anlayamadım gerçekten çok ilginç gerçekten. bence en iyisi en kısa zamanda kredi kartlarından da kurtulmak illa ki faydalı olduğu yerler var ancak ben öğrenciyim bana da verdiler zamanında başlarda kullanmadım sonrada zor kurtuldum bir daha kredi kartı almak mi asla.

Bu Sayfayı Paylaş