selamlar. bugun hyundai excel 94 model hatchback 5 kapı gls modelınden aldım 54.000 km de boya degısen yok 8 bin tl ye. arac hakkında pek bi bilgim yok forumlar dan arastrıgım kadaryla iyi izlenmler var.kendımde suan memnunum yol tutus performans vs. götürdgm usta motor fln süper dedi. sizin fikrinz nedir arac phalıya mı gelms yok sa degermı kullanan arkadaslar biraz bilgilendirirse sevinirim.
excel güzel arabadır tabiki ama hb olanları yok denecek kadar az piyasada satarken zorlanırsın keşke sedanını alsaydın
teşekkurler..bi yakından temız dye aldım. almamda ki en büyük sebep km düşük olması ve boyanın olmamasıydı. birazda masraf yapmak istiyorum çelık jant vs gbi sizce bosamı yapmıs olurum 2 3 yıl bınmeyı dusunuyorm..
Aramıza hoşgeldin anlattığın kadarıyla süper bir araç anlatılana göre fiyatı uygun resimlerini koyduğun zaman daha kuvvetli yorumlar yaparız kazasız belasız
güle güle kullanın hb leri bence sedanından güzel tip olarak en azından daha genç işi duruyor tatlı bir tarz atılırsa bence çok dikkat çekici hoş bir araç olur.
hosbulduk teşekkurler.. en yakın zamanda fotoğrafları yükleyeceğim.. birde yakıt olarak nasıl bu araçlar. simit tüp var suan 60 tlye deposu doluyor. km ne yakar bilgilendirirsenz sevinirim..