arkadaşlar selamunaleyküm. 2. otomobil olarak bir hyundai excel düşünüyorum. exceli bilen parçasıdır kronik sorunudur vs. gibi beni ve forumdaki arkadaşları bilgilendirecek kimse var mı? başka marka ve modellere de açığım. bütçe 8000 tlye kadar. pek temiz araba olmaz bu fiyata ama yine de forumdaki arkadaşlarıma danışayım dedim. teşekkürler.
Hyundai hyundai yapan eski arabalarıdır bence.... Hyundai excel leri bende araştırdım Erdem abi, ama excellerin parçasının pahalı, kronik rahatsızlığının fazla ve genelde piyasadaki hele 8000 TL civarındakilerin çok km yapmış yorgun olabileceğini sölediler... Sende benim yaptığım gibi biraz daha zorla Accent 1997 kasa felan al yumurta kasa namı diyer..... Çok tavsiye ediyorlar.... Tabi karar sizin...
arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. excel defterini kapattım, bundan sonra favorim yumurta kasa. temizini bulabilirsem bir bakayım. çok sağolun.
Muhakkak bulursun abi, 1997 kasaları yani ilk kasa bi ayrı güzel, son kasası bi ayrı güzel yumurta serisinin....