Merhabalar, Geçen gün eramın paspasları çıkarıp bir süpüreyim dedim. Ön sağ koltuğun altına elime attığımda yerdeki döşemede bir bombelik gördüm. Yer halısı kıvrılmış, eğilip baktığımda ne göreyim dersiniz. İki ön koltuğun altındada sanırım kalorifer borusu için V şeklinde bir delikli parça için döşemeyi resmen maket bıçağıyla kesmişler. Merak ediyorum durum sizde nasıl. Yani o parçayı oraya koymak için o döşeme kumaşı o şekilde kesilirmi hiç. Bu konuyu fabrikayamı bildirmeliyim nereye şikayet etmeliyim. En azından bundan sonrakilere belki daha titiz davranırlar. Teşekkürler... Düzenleyen : himura
Nasıl yapmalılardı sence ? Bendede aynı durum var birçok eranında aynı şekilde..Sonuçta arkada oturanlara sıcak hava veren yer orası...
bence bu kadar titiz olmamalısınız sonuçta orası göz önünde değil kimsede eğilip koltuğun altına bakmayacağına göre sorun yok bence https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
Nasıl yapmalılardı sorusunun bir çok cevabı var ancak nasıl yapmamalılardı diye sorarsanız onun cevabını vereyim; böyle yapmamalıydılar. En basiti oraya koydukları V seklindeki parçayı çıkarılabilir ek parça şeklinde yapıpdöşemeyi yerleştirdikten sonra sadece bogaz kadar yeri düzgünce kesebilirlerdi. Tüm arabalarda arkadakiler için ısıtma sistemi var ama bu şekilde takmıyorlar. Bölge göz önünde değil diye hiç bişey yapmamakta bence mantıklı değil. Sonuçta para verip aldığın bişey. Orda kocaman bir yırtık var ve 1 yıla kalmaz içi toz toprakla dolar. Düzenleyen : himura
evet orası çok kullanışsız olmuş.hatta elinizle çekseniz gelir o plastikler.. döşeme içine gömüp verebilirlerdi ızgara ile ama kolaya kaçılmış...
Benim getzdede var.Çokta üstünde durulacak birşey değil.Gözüne batan assana şikjayet etsin bu kadar basit