Selamunaleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2009 Model Hyundai Eram var Aracıma Spor helezon yay takmak istiyorum bunun için yaptıran arkadaslara sorum olacak Mıshımoto marka yay begendim arka kısıma 5cm lik taktırcam ama öne 3,5 taktırsam nasıl olur aceba ? Motorun ağırlıgıda olduğu için yaptıran arkadaslardan fikir bekliyorum Aracımda 14 inç jant var ve ilerki bir zamanda jantı 15 ince cevirip Body Kit uyğulamasıda düsünmekteyim...Buna göre bana öneride bulunup yardımcı olursanız memnun olurum sürtmemesi vs için Birde en fazla 220 tl civarında spor yay önerileriniz varsa beklerim.Sağolun yardımlarınız için...
Aramıza Hoşgeldiniz Forumda yayla ilgili bir cok konu var arama yaparsanız bilgi alabirsiniz. Onlere ayrı arkalara ayrı yay taksanız bence mantıklı değil 3.5 cm alırsanız sikintisiz kullanirsiniz Samsung Note 2 cihazımdan gönderildi
era lar da 5 cm lik yay yok dediğiniz mishimoto marka bildiğin inşaat demiri fk lar da aynı bütce varsa ya eicbah ya voglant takın derim
Fazla Pahalı Olmadan Bir Yay Önerirseniz TEİN, APEXİ mıshımoto arasında gidip geliyorum bu üçünden birini takacağım birde yapmak istediklerim var bütcem ona göre
bu saydıklarınız hepsi yerli üretimi merdiven altı diye tabiri yerlerde inşaat demirinden üretiliyor imkan varsa orjinal yaylara bakım
eibach pro kit diyorum üçüne beşine bakmayın alın çünkü ciddi sorunlar yaşayabilirsinz hem arabaya hem cebinize zarar bi kez ver parayı sonra bak keyfine.
Hocam yayları eicbah yada voglant tak arabanın konforunla oynama bir kere al gözün arkada kalmasın derim..
Öncelikle Merhabalar; Ben uzun bir süredir aracımda apexi 3,5 cm kullanıyorum açıkcası zaten çokta konforlu olmayan erada bu kadarlık bi kaybı bence çokta önemsemezsiniz. Eğer aracın amortisorleri değiştirmeyecekseniz kesinlikle sert bir yay öneririm ki bu arabalarla normalde yüksek hızlarda virajlarda sıkıntı yaşarsanız ama ben yayları sert kullanıp amortisorleri orjinal bıraktığım için arabanın virajlardaki dengesizliği ortadan kalktı ki ben bunun testini çok kezde yaptım. Ayrıca 15 inç çok ofsetli olmayan bir jant ve 195x50x15( bu arada benim jant&lastik bayim var) gibi bir ölçüde lastik kullanırsanız arabanızın yakıtıda performansıda çok iyi durumda olur.
İstanbulda olsan buyur sağ koltukta tecrübe edebilirsin derdim ama ne yazıkki Ankara uzak yaa... Herhangi bir yerden gönderildi...