eraya ses izalasyonu için döşemeciden keçe aldın yarın başlıcam başta bagaj içi kapı panzot içleri yapabilirsem tavanı yapıcam bakalım ne kadar etkisi olacak
kolay gelsin. yapım esnasında fotoğraf çekip paylaşırsanız bizide bilgilendirmiş olur ve yapıcak olan arkadaşa izlenim vermiş olursunuz.
inşallah bu arada kısaca bagaj taban döşemesini cıkarıcam kecenin üzerine koyup çizicem daha sonra kasip döşemenin altına sericem daha sonra kapı panzotlarını sökücm daha sonra döemeye göre kesicem döşemenin altına otutturup takıcam
çalışmanızda başarılar dilerim benim de aklımda buna benzer bir yalıtım var. davlumbazların iç kısmını ziftli keçe ile kaplamayı düşünüyorum ama havalar bozuk biraz düzelmesini bekliyorum. zahmet olmazsa resim de paylaşabilir misiniz?
resimlerini muhakkak çekicen ancak size yansıtmakta zorlanabilirim ama ögrenirim paylaıcam bi şekilde
olaya birden başladım ortam musait olmadı kusura bakmayın fotoğraf olayını çekemedim kusura bakma ancak anlatabilirim size çok güzel etkisi oldu önce oto döşemecisinden ziftsiz keçe alıyorsun 9 mt kadar (bagaj-arka koltuk altına-taban döşemesi üstüne - kapı içlerine ) öncelikle bagaj halısını cıkarın keçenin üzerine koyun ve keçeli kalemle çizin makasla kesin ve bagaj halısının altına serin ------arka koltugun oturma kısmını sökün sitede sökümü gösteriliyor keceyi serin kalemle çizip fazlalıklarrı kesın daha sonra serip üstüne koltuğu monte edin --------------arabanın paspaslarını çıkarın kendinize kagıttan bir şablon yaparak tabanın seklini cıkarın ve aynı şekilde keserek yere serin üzerine paspaslar serin arka taraf tek parça ön taraf iki parça seklinde kapı panzotlarını sökün ve keçenin üzerin e yatırın ve kalemle çizin daha sonra kesin ve elektirik soket yerleri ve pinlerin ve kapı kolunun açma ve vidalama yerlerni keserek kapı panzutunun içine serin ve kapatın davlunbazlarada yumusak elastık bir malzeme istiyorum taş seslerinide kessin diye pütür ve zift olayı setleşiyor taş seslerini engellemiyor ancan bunu daha yapmadım malzeme bakıyorum