Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyundai era lpg seçimi

'Accent Forum - Club' forumunda falcon21 tarafından 11 Mayıs 2008 tarihinde açılan konu

1. falcon21

falcon21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar yeni üye oldum .şimdiden tüm hyundai ekibine selamlar saygılar.
    öncelikle araçlarında lpg takılı arkdaşlar bu bölümde hangi markaların beyinlerinin uyumlu oldugunu paylaşırlarsa en azından lpg taktıracak arkadaşlara önseçim olur diye düşünüyorum.

örneğin bende zavolimarka sıralı lpg sistem var aracım 2006era 1.4
    ve sistemin çalışmasından çok memnunum.

atiker ve brc hakkında düşüncesi olanlar yazsınlar :)))

2. exelance

exelance Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim aracımda tartarini marka sıralı sistem var.Yaklaşık 3 yıl oldu uyum süper maşallah .Gerek çekişde gerek yakıt tüketimi olarak çok avantajlı diye düşünüyorum saygılar .

3. falcon21

falcon21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aslında şehir ve hava şartları etkiliyor sistem olarak.zavoli içinde şu ana kadar ki en büyük sıkıntım soguk kış günlerinde başlangıç çalıştırma esnasında teklemesi idi.
    lpg yi takan ustam da bana benzin ile motoru durdurmadan 80-90 km gittigin takdirde sistem beyne gönderdiği tüm bilgileri resetliyor demişti.uyguladım.bütün kış bir defa bu olayı tekrarlamam ile geçti.başka herhangi bir sorun yaşamadım tüm arkadaşlara da tavsiye edebilirim.

4. exelance

exelance Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    nasıl yani benzinle 90 km hiç durmada n gidince tekleme sorunu kesildimi .Yada benmi yanlış anladım

5. falcon21

falcon21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen öyle .uygulamanın açılımıda şöyle.

her iki beyin parelel çalıştığı için oksijen sensörü başlangıç değerleri nedeniyle sorun yaşıyot bunu atlatmak için de benzin beynini kandırıyorsun.bir defaya mahsus dene.hiç kontak kapamadan 90-100 km git va sabaha araban hiç teklemeden çalışacaktır.eğer bunu bi kaç kez yaptın ve hala tekleme devam ediyorsa da oksijen sensörün arızalı tahminen 250-300 arası fiyatı yanlış hatırlamıyorsam.

6. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    araç ticarimi?

7. exelance

exelance Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benimkinde tekleme yokta enteresan bir şey sağol bilgi için .Aklımızda bulunsun https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

8. falcon21

falcon21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok ticari değil.8 ay oldu alalı 6 ay öncede lpg taktırdım çokta memnunun aldıgımda 20000 km idi şimdi 58 000 de.

9. Çağrı

Çağrı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    garantinin gitmesine değer mi?

10. KasımAliAytekin

KasımAliAytekin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    Ad Soyad:
    Kasım Ali AYTEKİN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    İşte o biraz zor bi soru garantinin gitmesine bence değmez! Garanti bitinceye kadar benzinle devam sonra lpg diye düşünüyorum bence???

11. falcon21

falcon21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    garanti sadece motoru kapsıyor bildiğim kadarı ile ki;oda olsa ben istanbulda eşim balıkesirde olduğu süre içersinde aracı çok kullanacaktım .kullandımda tüm yaz boyunca 30 000 km yaptıktan sonra motor garantisi de olmasın .diye düşünüyorum.diğer aksamlarda garanti devam ediyor

12. selim68

selim68 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. lpg konusunda benim şüphelerim vardı ama buna rağmen zavoli marka tüp taktırmaya karar verdim ve bir yer ile anlaştım yarın da montajını yaptıracaktım. ama bugün takacak ustama gittiğimde bir sürpizle karşılaştım. daha önce lpg kiti taktırmış bir arkadaşın arabasında motor arıza lambası yanmış ve kayseride servise gitmiş adamcağıza bir sürü kızmışlar niye taktırdın diye. ustama gelip eraya tüp takılmazmış niye taktın diye çıkışmış tabi arıza lambasını söndürmüşler serviste. usta bunu anlatınca servise gittik beraber ve servisteki usta arıza lambası yanmaz takarsanız tasrrufunuz olur hatta arabanın çekişi bile artar dedi (ben pek ihtimal vermiyorumda). hüseyin (lpg montaj ustası)ustam takarsa bişey olmaz dedi ve bişey olursa tüpten kaynaklanan bir arıza olursa hüseyin ustadan alırım parasını dedi (nasıl alacak onuda bilmiyorum) ve bunu duyan usta aracıma lpg kiti takmaktan vazgeçti. şimdi anladığım kadarıyla hepiniz yeni kullanıcısınız şu ana kadar sorun yaşayan varsa yazsın....

13. Perfectman

Perfectman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kesinlikle BRC markayı seçin derim... ben bugün taktırdım BRC şu an en iyisi diye biliyorum...
    işlerini çok titiz yapıyorlar... hiçbir şekilde gözünüz arkada kalmaz...

14. selim68

selim68 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lpg taktıran arkadaşlar. araçlarında arıza lambası yanıyormu böyle bir sorun olduğu söyleniyor. lpg kullanıp da bu tür arızayla karşılaşanlar varsa paylaşalım arkadaşlar...

15. rafi

rafi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bendede zavoli var gayet güzel sorunsuz çalışıyo tavsiye derim

16. Perfectman

Perfectman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla bende arıza lambası falan yanmadı...

17. Misafir

Misafir Guest

bi cihaz takılıyor arıza ışığı sönüyor tanıdık biri takmıştı izmirde

18. exelance

exelance Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    brc en iyisi değil ondan önce birinciliğiprinss ikinciliğide tartarini götürüyor .brc bu iki markadan sonra geliyor

19. Perfectman

Perfectman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla ben çok araştırdım... benim bulgularıma göre, dünya çapında en iyisi BRC

20. selim68

selim68 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaşlar zavoli marka kit taktırdım genel olarak bir sorun yok ama durmalarda aracın rolanti ayarı düşüp çıkıyor bazende araba stop ediyor. işin ilginç yanı araba ısındıktan sonra yapıyor. buna benzer sorunla karşılaşan var mı? bu dediğim olayı 4-5 seferde bir tekrarlıyor her zaman yapsa sorunu daha kolay bulacaz...

Bu Sayfayı Paylaş