Gecen yil turbomdan asiri sekilde islik geldigi için turbomu degistirdim. Ama ne yazikki yeni turbo yolda birakti beni. Ben de eski cikan turboyu tamir ettirip taktirdim. Baslarda hic bi sikinti yoktu ama son 2 haftadir arabada bi hizlanma sorunu var. Gaza basinca eranin nasi atladigini anlatmama gerek yok sanirim. Arac ne kadar gaz versem de yavas yavas hizlaniyor turbosuz gibi. Ama 3.4 km sonra isindiktan sonra duzeliyor. Turbodan islik sesi gelmiyor kesinlikle ama gaza yuklendigim zaman biraz duman atiyor. Sorun ne olabilir sizce satacam bu gidisle arabayi sogudum iyice
Egr tıkalı yada kirli olabilir,intercooler hortumları catlak yada kaçırıyor olabilir,duman beyaz ise turbo yu olcturun. Hortumlara bakın bağlantı yerlerinden kaciriyor olabilir. Hortum gaza basınca sismesi gerekiyor . Bunlar duyduğum şeyler
Bulundugum sehirde yetkili servis yok. Sanayidekilerde pek anlamiyor hyundaiden. Mazot filtresini zor sokuyorlar egr icin guvenip de nasi birakayim arabayi Yakita eklenen katki malzemeleri denesem mi acaba ne onerirsiniz?
Valla hic bi fikrim yok dedigin sey hakkinda. Biraz daha aciklarsan sevinirim. Dedigin seyi cikarip arabayi oyle kullan mi diosun. Araba o sekilde gidebiliyorsa o oarcaya ne gerek var kusura bakma pek anlamam bu islerden
Yakit katkisindan vazgectim arkadaslar sorun devam ediyor.bi ustaya goturdum manifoldu temizleyecek yarin. Sonucu yazarim yine. Tesekurler ilginiz icin