Arkadaşlar ömrü biten orjinal akümü bugün yenisiyle değiştirtdim. inci 12/72 amperlik bir akü takdırdım. eğer akü arayanlar varsa bir referans olsun diye paylaşıyorum.yalnız eski akünün üst kısmı dümdüz olduğu için küçük bir elektrik kutusu duruyodu üzerinde ama yeni takılanın tutma yerlerinden dolayı o elektirk kutusu biraz biçimsiz kaldı ama cırtlarla sağlamlaştırdı usta şimdilik bu kadar
Malesef çok acil taktırmam gerekti kırsal bölgede yaşadığım için mecburiyetten taktırdım ama fena olmadı yinede:RpS_rolleyes:
takviye yapıp aracı çalıştırdıktan sonra istediğin yere giderdin yani keşke üstü düz alsaydın en azından uyduruk olmazdı
yok be arkadaş uyduruk olmadı da orjinal gibide durmadı ama en yakın hastane bile 50km buraya sen düşün gerisini ve ertesi sabah erkenden hastaneye gitmem gerekiyor tabii o bahsettiğim hastaneden daha uzakta.sıkıntı yaşamak istemediğim için razı geldim.Adam takviyeye 40 tl diyor ya şaka gibikimden yardım istesem dönüp bakmıyolar bile zaten hepsinden Allah razı gelir inş.
Motor kaputunun içinde orjinal durmuş yada durmamış çok önemli değil bence. Zaten ileri gelen 2 akü markası var. İnci akü ve Mutlu akü. Sizde bu ikisinde İnci Akü'yü almışsınız. Bence sorun yok
Hayırlı olsun abi geçenlerde bizde değiştirdik bayağı bir aradım bizimkiler 70 lik üstü düz olanındanmış zar zor buldum sen vartayı ne kadara aldın ?
vartada yanılmıyorsam alman malı olması lazım iyi markadır. zaten işin içinde almanlar ve italyanlar varsa takma kafana.
Eskisini verdim esnaf işi tanıdık vasıtasıyla 205 lira mutlu akü 200 lira dediler GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi zaten Mercedes bile aküleri Vartaya yaptırıyor GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçmiş olsun.benim akü de bitti gibi serviste 20 gündür kazadan dolayı yatıyor servise şarja koyun aküyü dedim bu tip aküler şarja konmazmış dediler. doğrumu baştan mı savdılar.
Elektrikçime sorduğumda 70 amperlik Delphi ya da Varta Akünün çok kaliteli olduğunu, bunlardan birisini gönül rahatlığı ile kullanabileceğimi söyledi.