Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Era Deck Dönüştürücü

'Ses ve Görüntü Sistemleri' forumunda serkan2060 tarafından 30 Kasım 2013 tarihinde açılan konu

1. serkan2060

serkan2060 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Serkan ceylan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Arkadaşlar eraya bir anfi birde bagaja woofer koymayı düşünüyorum.Teyp orjinal dabıl var.Ön ve arka hoparlörler pioneer yaptım.Bizim bu teyplerde amfi çıkışı olmadığı için deck dönüştürcü kullanacağım tetiklemeli onları aldım Soru amfi çıkışı olmadığı için teybin arkasındaki çıkışa deck dönüştürücü takacağım fakat önden arkaya kadar kablo çekmek istemiyorum arka hoparlörden paralel alarak deck dönüştücüye girsem ordanda amfiyi beslesem sorun olurmu acaba bunu sormak istedim şimdiden teşekkürler

2. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Normalde hoparlöre giden kablo direk olarak çeviriciye bağlanıyor.Mantık olarak ses çıkışı hem çeviriciyi hemde hoparlörü besleyecek bu yüzden emin olmamakla birlikte kaliteli bir şey olmayabilir.Tavsiyem(4 kanal anfi için) çıkışı hoparlörden ayırıp direk çeviriciye bağlayın.sonra elde edeceğiniz anfi çıkışına 2 adet Y kablo bağlayıp anfinin dört kanalını aktif edin.Anfinin 2 kanalını arka hoparlör için diğer 2 çıkışıda woofer için kullanırsınız.Tabi arka hoparlörden anfiye bir kaç metre kablo çekmeniz gerekecek.

3. blackdesign

blackdesign Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    41
    Ad Soyad:
    Erman PEHLİVAN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Orjinal sistemi, oval hoparlörleri rahatlıkla besleyebilecek kapasitede. Dolayısıyla önden sürücü tarafınfan benim yaptığım gibi kablo çekmeniz. Mümkünse müzik tesisatı için imal edilmiş kablolardan çekin. Direkt anfiye, woofer'ıda direk anfiye bağlayın. Şu an benim bağlantılar bu şekilde, gümbür gümbür dinliyorum. Ovalleri bağlamadım yani.

4. serkan2060

serkan2060 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Serkan ceylan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Birde youtube izlerken gördüm aküden çekecegimiz amfi elektrik kablosunun sigortasını akünün oraya değilde bagaja kadar çektikten sonra bagajda olsa sigorta sorun olur mu

Bu Sayfayı Paylaş