Havalar ısınınca ayak tarafında aşırı bi ısınma oluyor. Kalorifer soğuk tarafta olmasına rağmen kalorifer peteğinden devir daim yapıyor. Elimle kontrol ettim kalorifer peteğine el değmiyor. Eralarda yazın bu devirdaimi kesen valf tarzı birşey varmıdır. Yoksa Her türlü devirdaim oluyor mu?
Bildiğim kadarıyla sürekli devirdaim yapıyor ama içeriye sıcak vermemesi gerekir. Belki sıcak soğuk klapesi tam kapanmıyor olabilir. ASUS_Z012D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında sıcak hava gelmiyor ızgaralardan tam kesiliyor. Benim şikayetim petek ten sürekli sıcak su geçtiğinden ayak kısmını yavas yavas dolaylı yoldan ısıtıyor. Orta konsolun ayak ucu kısmındaki plastik aksam aksam zaman geçtikçe ısınıyor ve etrafa sıcaklık vermeye başlıyor.
benim eski accentimde peteğe her zaman su geliyordu. başka bir araçta da böyle bir musluk görmedim ben.
Soğuk ayardayken fanı açınca sıcak mı üflüyor ? Seninki basit bir tel arızası da olabilir. Kalorifer peteği sürücü koltuğunda sen otururken sağ kapak var ya işte onun dibine doğru. Orrada yer alır.
Hayır sıcak soğuk ayarımda bir sıkıntı yok soğukta soğuk geliyor. Soğuk kademesinde olmasına rağmen bahsettiğiniz petek ten devir daim oluyor. Dolayısıyla petek ısınıp alt kısımlardaki trimleri ısıtıyor ve ortam ısısını artırıyor
Sanayiye falan götürme her tarafını açmaya kalkarlar. Servise götür. Olmadı benim profilimde Rusçada olsa bir tamir kılavuzu var onun içinde şeması falan vardır.