arkadaşlar 2009 model siyah hyundai era 1.4 team aldım. Yağını değiştirmek istiyorum. Tecrübeli arakdaşların yorumlarnı bekliyorum. En uygun yağ hangisi km 110.000 de tşkler
forumda yağ seçimi ile ilgili olarak epeyce konu olduğu için insanlar aynı konulara tekrar tekrar cevap vermek yada yeni konu başlıkları ile cevap isteyince çok hazırcılık oluyor... bu yüzden... benim servis 10w30 yağ koyuyor... kullanım klavuzu ise 10W30-5w30-0w30 yağlarını uygun görüyor... aldığımdan beri shell helix 10w30 kullanıyorum...
Forumda arama yapmadan konu açılması ve açılan konunun yağ seçimi gibi siradanlasan bir konu olmasi nedeniyle ben de görmüş olmama rağmen cevap vermedim. Forumda basit bir arama yapsaniz burada bizim vereceğimiz cevaptan daha detaylı bilgiye erisirsiniz. Aracimin alt takimindan gelen sesten dolayi yaklasik 7-8 konu ve 20-30 sayfa okudum. Birazcik araştırma yapmaniz daha iyi olacaktır
o kadar çok konu açılmş ki saçma sapan. istediğimiz bilgiyi bulamıyoruz. neyse cevap vermeyin zaten tecrübeli arkadaşlar yazsın dedim
O sacma sapan konulardan birisi de senin açtığın konu. İşte bu nedenle bulamıyorsun aradığın bilgiyi.
komili iyi diyorlar daha inceymiş patates kızartmasına tavsiye etmem yanlız kullanacaksan sadece yemeklerde kullan.kızartma türü yiyeceklerde alelade yağ kullansan da olur bizim yağ,karadeniz birlik v.s malum günüzümüz tasarruf devri.yanlız dikkat et fazla koyma yoksa motoru bozarsın bi de soğuyu yiyince bir sıcak soğuk cırcır olursun