bazı fotolar ararken bunu buldum yeni bir model sadece hindistanda üretilip kullanılıyor direkisiyon İ20 ninki hatta blue de bile İ20 nin direksiyonunu kullandılar araçlarımızın yurt dışındaki ve türkiyedeki isimleri ATOS = İ10 GETZ = İ20 ACCENT BLUE = İ25 İ30 = İ30 ELANTRA = İ35 SONATA = İ40 (tam emin degilim) GENESİS = İ45 (tam emin degilim) MATRİX = İX20 TUCSON = İX35 SANTA FE = İX55 [TABLE] [TR] [TD="class: disp_label"]Engine[/TD] [TD]814 CC 3 cylinder 9 Valve[/TD] [TD="class: disp_label"]Power Window[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: disp_label"]Max Torque[/TD] [TD]75 Nm @ 4000 rpm[/TD] [TD="class: disp_label"]Power Steering[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: disp_label"]Max. Power[/TD] [TD]56 PS @ 5500 rpm[/TD] [TD="class: disp_label"]Air Conditioner[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: disp_label"]Transmission[/TD] [TD]5 Speed Manual[/TD] [TD="class: disp_label"]CD Player[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD="class: disp_label"]Fuel Type[/TD] [TD]Petrol[/TD] [TD="class: disp_label"]AirBags[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] yurtdışında satılan Accent Blue nin ismi İ25 BLue nin HB Sİ buda türkiyedeki ismi elantra rusyada avante ama başka yerlerde İ35 olarak geciyor buda bonusssss milenium isteyenlere hindistanda hala üretilip satılıyor burda olsa yine alacagım kasa
O HB Olan İ25 Denilen Şeyde Accenttir. Dünyada Belki 1,2 Yerde İ25 Diye Geçer Ama Dünyanın %90 Inda Accent Diye Geçer.Hyundainin Siteside DAhil.
biliyorum ersin accent blue nin HB si dedim zaten yazıyı okuduysan EĞER artı bi idda ettigimde yok bazı ülkelerde accent ismi gecmiyor İ25 geciyor
accent blue nin İ25 ismi olarak gecitigi ülkeler ispanya israil kolombiya arjantin belki bir kaç ülke daha vardır ama şimdilik bulabildigim bunlar hatta israil de i25accent olarak geciyor