Merhaba aranıza yeni katılmış bulunmaktayım . Gerekli işlemleri siz uyarmadan önce yapacağım inşallah Araba alma arefesindeyim. 2005 Model Hyundai Elantra var . Açıkçası Elantra'yı pek tanımıyorum. Bu aracı bana tanıtırmısınız? Konforu ,yalıtımı,yol tutuşu,sorunsuzluğu,yakıtı, Özellikle merak ettiğim standart ses sistemi nasıldır ? Lütfen yorumlarınızı benden eksik etmeyin İyi forumlar dilerim.
ses sisteminden beklentiniz daha önemli bu hususta.Benim gibi yüksek ses,bas v.s sevmeyenler için güzel bir sistemi var
2005 XD2 aracım var ses sistemi aile içi kullanıma uygun biraz zorlarsan hoparlorler sorun çıkartır üzerindeki teyp standart ama güzel iş görüyor. aracın en güzel yanı 2004-2006 ( 2007 ) arası neredeyse hiç donanım farkı yok bazı modellerde deri Koltuk var. sahi 1 adet beyaz bir adet de siyah özel üretim var piyasada onu bulmak da mesele. yol tutuşu yakıt tüketimi çok güzel konforlu sessiz bir araç. tabi ben kendi aracıma göre konuşuyorum 62.000 km de aracım henüz. edit : deri direksiyon demişim koltuk olacaktı. direksiyon standart deri zaten
Teybi değiştirince hoparlörlerin kapasitesinin daha yüksek olduğunu anlıyorsunuz, xd2 alanı memnun, satani pişman eder