Arkadaşlar fikir edinme açısından photoshop cs4 te ufak bir çalışma yaptım çok az bir zaman sonra bu hale getireceğim sizce eksikleri ve hoş olmayan yanları neler eleştrilerinizi bekliyorum. Buda sar amerikan parklısı. Üstteki resimde amerikan parkada film uygulandı. Sizce hangisi daha iyi. Düzenleyen : ...HadrieL...
Aracının rengi de çok güzel..bence çok yakışır..İlk iş o resimdeki momo jantları almak..205/45/17 lastik bi de yay taktın mı değmesinler keyfine..herkes dönüp dönüp bakar arabana..Ayrıca cam filmi, far ve sislere xenon takabilirsin..tampondaki amerikan park lambaları çok iyi gider..mini cooper tazı da düşünebilirsin..2000 TL bi bütçeyle bu saydıklarımı yapabilirsinhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
2 resim arasindaki yedi farki bulun .... saka saka.... araci sen binecegin icin bence kendi tasarimini yarat.... sonra keske olmasaydi dersen biranda soguyuverirsin guzelim arabadan...
Zaten dediklerinin hepsi olacak Koray kardeşim Bu gündüz gözüktüğü şekli amerikan parklar önümüzde ki cuma takılacak öne sar arkaya kırmızı. Birdahaki m3 sitili spoiler yan çıtalar tampon çıtaları ve ön ızgara metalik siyaha boyanacak. Havaların ilk ısınmasıylada far ve camlara film çekilecek oda 2 hafta içinde olur diye düşünüyorum. Sadece jant olayı biraz sıkıntılı bana 1 ay sonra genesis jant takımı gelecek onları satıp O.Z. yada MOMOCORSE jant almayı düşünüyorum. Bakalım öğrenci bütçesiyle anca kaplumbağa hızıyla oluyor.
Zaten kendi fikirlerim haklısınız bende diğer kişilerden çalmam fikir insanı soğutabilir bu resim orjinal elantranın photoshop ile modifiye edilmiş şekli.
evet bence her ikiside cok güzel ama alt resimdeki amerikan parklı olan gibi olursa daha iyi olur güzel araç kazasız belasız
Ön ızgarayı metale boyama..Moderatör Mürsel abimize bi sorsana zımpara atınca altından metal çıkıyor diye bişey demişti sanırım..Ondan bi bilgi alsana..sadece zımparalık bi işi olabilir ön ızgaranınhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
Yok Koray kardeşim ben araçta sadece bordo ve siyah renk kullanıcam hatta ızgaranın şu anda krom olan kısmınıda siyaha boyatacağım Yarın amerkan parkları taktırarak başlıyorum hadi hayırlısı
İlk hareket tamamlandı önlere sarı arkalara kırmızı dikdörtgen amerikan parklar yerleştirildi Sıra geldi boyaya gelsin cuma