Aracın içi apeçiiheeeee olmuş bazı yerleri ama ön arka ışık çalışmaları çom güzel. D2533 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Dışında tek hoşuma giden far sistemleri ön arka stoplar + sisler diğer sistemler berbat bagaj kapağının altına konulan fren lambası ve orta stop lambasının yanıp sönmesi mesela benim hoşuma gitmedi.Hele depo kapağına yapılan o (şey) arabadan soğumama neden oldu İçeriye gelirsek sadece kapılara loş bir ışık böyle kuvvetli olmasaydı daha hoş durabilirdi bence.Diğer aydınlatmalara zaten gerek yok abartı yapılmış bencede.
dış görünümü on numara olmuş (depo kapağı tamamen apaçi işi onu hariç tutuyorum) ama içi abartılmış bence...
Daha önce paylaşılmıştı bu video bu arkadaşın yaptıkları kendi üretimi youtubeda da nasıl yapıldığını gösteriyor. Kanalı mevcut adamın. LT15i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne yalan söyleyeyim Arabaya yapılan Modifiyeden ziyade çekilen Video daha çok hosuma gitti.Gerek çekim kalitesi,gerekse kurgusu neredeyse Profesyonelce olmus.
Sahibinden de gezerken tesadüfen aracı gördüm sahibi satıyormuş. 50 küsur fiyatı var bilginiz olsun. Reklam olur diye ve sahibini uzaktan bile tanımadığım için link vermiyorum
hadi ya gücüm yetseydi affetmezdim. araca hayran olmamak elde değil. her noktası mükemmel. arkadaşı tebrik etmek lazım