Merhaba arkadaşlar, Aracım 2016 model elantra elite paket. Multimedyama applecar bağlayamadım. Bluetooth bağlantısı oluyor onda problem yok ancak yazılımsal olarak Applecar bağlanmadı uygulamasıda yok appstoreda. Apple sitesinde 2017 Elantra uyumlu yazıyor ama applecar kullanan var mı? Yada Elantra'larda multimedyasını güncelleten var mı? Teşekkürler.
malesef türkiyde ki multimedia'lar da apple car desteği yok sadece android car link var eğer android telefonunuz ya da tabletiniz varsa ekrana yansıtabilirsiniz Not: Tabletin ekranını yansıtmak için sim kart girişi olan samsung tablet olmalı sırf uzun yolculuklarda kullanabilmem için android tablet aldım çok güzel çalışıyor
Aynen androidde güzeldi ama iosta çalıştıramadım bir türlü. Allahtan bluetooth bağlantısı varda iyi kötü hallediyoruz
Bır gun gelecek ınsanlar apple ı yok dıye hıc bır sey kullanamayacak. Adamlar okadar kendı teknolojısıne sahıp kı herseyın apple degılse kullanmak ımkansıza yakın artık.
Ozaman kaybetmeye mahkumlar orta sınıf androıdcı dıye sırf androıd mı uretecekler boyle bır sey yok. Pıyasa ne getırıyorsa yapmak zorunda.