Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

HYUNDAİ ELANTRA 2011 BEYAZ TRABZONDAN AKSESUARLI

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda accent61 tarafından 25 Şubat 2012 tarihinde açılan konu

1. accent61

accent61 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1 TEMMUZDA SATIN ALDIK.TRABZONDA SATILAN İLK ELANTRADIR. ARACI ALDIKTAN SONRA YAPTIGIM MODİFİYELER SÖYLE: 8000 K MTEC XENON KİTİ ARACIN ICINDEKI SARI ISIKLARI PHİLİPS PHOTON BEYAZ LEDLERLE DEGISTIRDIM. ARKA PLAKALIKTA MTEC 6000 K BEYAZ ISIK VAR ÖN FARLARIN ÜSTÜNE TURUNCU FOLYO CEKTIRDIM YAN AYNA SINYALLERE TURUNCU FOLYO CEKTIRDIM AMERİKAN PARK YAPTIRDIM SİNYALLERİ BAGLATTIM ARKA SİNYALLERİDE BAGLATTIM ILGINC OLDU AMA SONRADAN CIKARDIM SIMDI SADECE PARKLARIMDA OSRAM TURUNCU PARK AMPULU VAR. 16''INC HAFİF SPOR JANTLAR BRİDGESTONE POTENZA HIZ LASTIKLERI SIYAH CERCEVELI APP PLAKA.VE DAHA COK BIRCOK SEYLERI MEVCUTTUR:) AİLE ARABASI OLARAK KULLANDIGIMIZ ICIN yay takmıyorum.cam filminden babam hoslanmadıgı ıcın cektırmedım.üst tavanını cam tavan folyo ıle kaplatmayı dusunuyorum sislerede xenon takıp ısı bıtırmeyı planlıyorum:)
    arkadaslar resım yuklemeyi beceremedım.kusura bakmayın nası yapacam acaba? ımageshackten yuklemeye calısıyorum ama olmuyor

Düzenleyen : ÜstüneR

Bu Sayfayı Paylaş