Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Debriyajları

'Accent Forum - Club' forumunda otombl_bk tarafından 14 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. otombl_bk

otombl_bk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. benim merak ettiğim bir konu var. şimdiye kadar kullandığım arabaların debriyajları hep sertti ve ayağımı yorardı.tecrübelerinizegörehyundai debriyajlarına dairfikirleriniz nelerdir?genelleme yapabilir misiniz?

2. Misafir

Misafir Guest

Daha önce "telli" sistem debriyajlı araba kullandıysanız aracınız"hidrolik debriyajlı" olduğu için size daha yumuşak gelecektir

3. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yumurta kasanınki kütük gibiydi şehir içinde çok yoruyordu,ama getzinki pamuk gibi getzimi seviyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley17.gif

4. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bnde de milennium kasa var bnimkininde debriyajı hidrolik çok gzel bndan önceki arabam toros ta ise çok sert bir debriyaj vardıı

5. ultralix

ultralix Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim de önceki (1 ay kadar)arabam Toros idi, o kadar iyi anlıyorum ki ne demek istediğinizi...http://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

6. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benmki sert valahi ama çokta sert değil şikayetçide değilim

7. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2002 den sonra cıkan aracların cogu deprajları yumuşak. Eskiye gore tam tersi eger o yumuşak depraj gıt gıde sertleşmeye başlarsa anlayın depraj bıtmıstır haberınız olsun.Sonra vıtes gecıslerınde zorlanmalar felan hepsı başlar zaten.

8. Misafir

Misafir Guest

Bu arada telli sistem debriyajlarda'ki sertlik genelde telin içinde çalıştığı kılıfın pislenmesi paslanması gibi sebeplerden de olabiliyor, debriyaj teli değiştirilerek bu tür sorunlar giderilebilir.

9. TuRoKK

TuRoKK Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu arbanın neresi düzgünkii elimde kalacak bigün

10. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok be abi ben 15 gün önce değiştrdim debrriyaj telini hala aynı sertlik var.

Servise sormuştum baskı balatayı değiştirirsek yumuşar anca dedi onada gerek yok dedi böyle bi zararı olmaz arabaya çok şikayetçi değilsen değiştrmeye hiç gerek yok demişti

11. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bence öle deme arkadaşım.yumurta kasa hyundainin en sağlam ve en sorunsuz aracı.

12. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    +1

13. accent_1985

accent_1985 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    yanlış biliyorsun en sorunsuz aracı milenyumve admirakasa-lar ...Forum da daha öncelerden konuşulmuştu buhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    Düzenleyen : accent_1985

14. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    h100 bahsettı benıma rkadaş 1994 model h100 varda :)

15. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

walla abi şöle söliyim belki daha önce forumda yazmış olabilirim bilmiyorum neyse.98 lx vardı aracı aldığımda 86,500kmdeydi(orjinal kmsi)ve gazlıydı.arabadan tık ses çıkmıyordu.içinden yürüyeninden tık ses yoktu.arabama her binen şaşırıp kalıyordu.şöle söliyebilirim.2005 getzte daha çok ses var yumurtaya göre.yumurtaya 4,5-5 ay bindim.yaptığım tek masraf gaz masrafıydı.gitmediğim yer kalmadı.dede zeytincilik yaptığı içi.zeytinde taşıdım karda çamurda köyede gittim.uludağada gittim.uludağ yollarını bilirseniz.belli bir bölümden sonrası parke taş.bi arabanın içinden parke taşlarındadamı ses gelmez yahu.evet gerçekten gelmiyordu.belki benden önceki sahibi çok iyi baktı bilmiyorum asıl sebebini.ama araç hakikaten çok temizdi.ön ve arka tamponunda boya vardı.araç yeşil renkti kmsi 92000de sattım.fiyat ise 9,000ytle....bana göre en sorunsuz araç yumurta kasalar.şuan hala o aracımı arıyorum kısacası...

16. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende öyle ahım şahım bi sorun yaşamadım aracımda aracım 97 model accent gls şimdiye kadar yaşadığım benm için tek büyük sorun klima gergi bilyesi oda sorun sayılırsa.Arkadaşında dediği gibi arabada tık ses yok motor desen 11 yaşında olmasına rağmen hala 5250 dewirde 190nı görüyorum üstelik aracın motorunda hiçbir oynama hiçbir değişen yok

17. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bnmki 1,3tü ve lpgliydi 2de 100ü deviriyordu.son hızını denemeye vaktim olmadan sattım.

not:2ci vitese attıktansonra arabada 2ci kişi olrsa güzel oluyo yoksa 100ü görnceye kadar insanın canı sıkıllıyohttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

18. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yoo o kadarda geç olmuyor ama 2.vitestede hiçbir yumurta accent 100 yapamaz helede 1.3 diyorsun birde lpg diyorsun ya zor be kardeş

19. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    evet herkez öle diyordu arabaya binen herkez şaşırıyordu.0-100 25sn falandı ama euehuheuhe 7500ü harbi harbi çeviriyodu

20. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yarın benm arabada ve arkadaşın arabasında deneyeceğim bunu.
    motorda bi oynama varmıydı

Bu Sayfayı Paylaş