<DIV style="MARGIN-TOP: 10px" ns:myobj="urn:my-">Belirti Arıza Teşhis Kılavuzu Tablosu <DIV ns:myobj="urn:my-">(Arıza Belirtisi 1) Motor Çalışmıyor <TABLE style="BORDER-BOTTOM: gray 1pt solid; BORDER-LEFT: gray 1pt solid; MARGIN-TOP: 5px; WIDTH: 100%; BORDER-COLLAPSE: collapse; BORDER-TOP: gray 1pt solid; BORDER-RIGHT: gray 1pt solid" border=1 cellSpacing=0 cellPadding=3 ns:myobj="urn:my-"> <TD style="BORDER-BOTTOM: gray 1pt solid; BORDER-LEFT: gray 1pt solid; BORDER-TOP: gray 1pt solid; BORDER-RIGHT: gray 1pt solid" vAlign=center width="50%" colSpan=2 align=middle>Olası Neden <TD style="BORDER-BOTTOM: gray 1pt solid; BORDER-LEFT: gray 1pt solid; BORDER-TOP: gray 1pt solid; BORDER-RIGHT: gray 1pt solid" vAlign=center width="50%" align=left> <TABLE border=0 cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%"> <TD style="WIDTH: 15px" vAlign=top align=right>• <TD style="PADDING-LEFT: 3px" vAlign=top> Yakıt tükenmiş <TABLE border=0 cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%"> <TD style="WIDTH: 15px" vAlign=top align=right>• <TD style="PADDING-LEFT: 3px" vAlign=top> Arızalı marş <TABLE border=0 cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%"> <TD style="WIDTH: 15px" vAlign=top align=right>• <TD style="PADDING-LEFT: 3px" vAlign=top> Yakıt besleme hattına bağlı değil <TABLE border=0 cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%"> <TD style="WIDTH: 15px" vAlign=top align=right>• <TD style="PADDING-LEFT: 3px" vAlign=top> Yüksek basınçlı yakıt devresinde sızıntı <TABLE border=0 cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%"> <TD style="WIDTH: 15px" vAlign=top align=right>• <TD style="PADDING-LEFT: 3px" vAlign=top> Sigorta bozuk <TABLE border=0 cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%"> <TD style="WIDTH: 15px" vAlign=top align=right>• <TD style="PADDING-LEFT: 3px" vAlign=top> Yakıt hattı basınç sensöründe sapma <TABLE border=0 cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%"> <TD style="WIDTH: 15px" vAlign=top align=right>• <TD style="PADDING-LEFT: 3px" vAlign=top> Kam ve krank sinyalleri aynı anda eksik <TABLE border=0 cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%"> <TD style="WIDTH: 15px" vAlign=top align=right>• <TD style="PADDING-LEFT: 3px" vAlign=top> Düşük akü voltajı <TABLE border=0 cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%"> <TD style="WIDTH: 15px" vAlign=top align=right>• <TD style="PADDING-LEFT: 3px" vAlign=top> Arızalı immobilizer <TABLE border=0 cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%"> <TD style="WIDTH: 15px" vAlign=top align=right>• <TD style="PADDING-LEFT: 3px" vAlign=top> Yakıt basıncı regülatör valfi kirlenmiş, takılmış, sıkışmış <TABLE border=0 cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%"> <TD style="WIDTH: 15px" vAlign=top align=right>• <TD style="PADDING-LEFT: 3px" vAlign=top> Yakıt hattı basıncı regülatör valfi kirlenmiş, takılmış, sıkışmış <TABLE border=0 cellSpacing=1 cellPadding=0 width="100%"> <TD
arıza belirtisi 2 ve 4 aracımdadeneyimim oldu.dizel olan aracımla sabahları rolanti kararsızlığı ve tekleme problemi yaşadım.aracımı 4 günde her zaman gittiğim özel servisten zor aldım.sorun enjektör temizliği ve memelerin değişimi ile düzeldi. arada bir yapıyor ama sorun büyük oranda düzeldi. internetten çok aradım ama hiç düzgün bir bilgi alamamıştım.verdiğiniz bilgiler için teşekkürler... Düzenleyen : cellini
En korktuğum şey motor arızası https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif
Aracımı ilk kaldırırken tırttttt tırtttt diye ses geliyor 3-4 saniye. hızlanınca geçiyor. sadece kalkarken oluyor. Araç sıcakken yine denedim aynısı oldu. Baskı balata kontrolunu kendim yapmaya calıstım sorun gözükmedi. Aracın cekişinde falan da bir problem yok. Acaba bu sorun neden olmuş olabilir?