Hyundai getz im var 2011 otomatik onu satıp Hyundai Coupe almayı düşünüyorum bir tane buldum 2007 model makyajlı kasa 147 binde 44.5 bin tl sizce bu fiyata değer mi satarken çok değer kaybı yaşar mıyım çok kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim
coupeler maalesefki hep apaçiye düştü stok tek bir araç kalmadı neredeyse hepsi aptalca modifiye edilmiş şekilde düzgünü var ise alınır
Ben bu aracların 1.6 2.0 ve 2.7 sını kullandım Zevklı araclar lakın bundan 2 hafta once bır arkadas konu actı parcası bulunmuyor dıye Basta ben karsı cıktım nadıl yok dıye Cunku benım zamanımda ben her turlu parcasını servısten buluyordum Ama o arkadasla ben de arastırma yapınca anladım kı artık parca konusunda buyuk sıkıntılar var Bırakın servıslerı dısarda bıle parcası bulunmaz olmus Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kasko yaptıracağım için parça konusunda pek sıkıntı yaşıyacağımı düşünmüyorum araç ilk sahibinden fiyatı biraz yüksek makyajlı kasa olduğundan satarken 200 bine yaklaştığında çok değer kaybeder mi
Benım dedıgımı yanlıs anladınız heralde Ben kaza sonrası degıstırılecek parcaları kastetmedım Normal rutın bakım parcalarını kastettım Arkadasında 2007 kasa ıdı Amortısor amortısor takozu ve aks kafasını bulamıyordu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilmediğimden soruyorum da sanırım elentra ile motoru ve ön takımı aynıydı Birde mesel 44 bine aldım araç 147 binde satarken 190 bin civarı satsam 2/3 yıl sonra çok mu değer kaybı yaşarım
Motorunun aynı oldugunu bılıyorum ama alt takımı hakkında bılgım yok Ben tum parcaları o zaman servısten alıyordum Canurluk davlumbazını bıle bulmustum Sımdı anortısoru bıle yok Benım kullandıgım coupeler 160 bın. 88 bım ve 150 bın bandında ıdı Sadece 1.6 yı aldıgım paraya sattım Dıgerlerınden kar ettım Nedenı cok olmasına ragmen 1.6 nın tutmamasıdır Malesef o motor kasayı kaldıramıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alacağınız aracın motor hacmini ve beygirini öğrenebilir miyim? G8141 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alacagınız arac muhtelıf boyalı ve degısenı olan bır arac Guzel ıncelenmesı gerekır Buyuk ıhtımal zarar ettırır Zaten sahıs satsa en fazla ederı 39 40 bın tl Galerı dıye yuksek fıyat yazmıslar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aracın parca parca 9 bın tl hasar kaydı var Sıkıntılı bır arac ozellıkle satarken Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi