Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Coupe Klima Soğuk Ayarda Tık Tık Ses Geliyor..

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Erkan1 tarafından 6 Temmuz 2016 tarihinde açılan konu

1. Erkan1

Erkan1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Erkan Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Coupe FX (1996-2008)
    Arkadaşlar 2007 Hyundai coupe aldım mesela sıcaklık 26 27'lerdeyken sorun yok ama ortam sıcaklığından alta alırsam 22 23 gibi klimadan tık tık tık diye ses geliyor. Soğutuyor aracı klima o dereceye inince ses gidiyor. Garip bir durum ama başına gelen var mı? Bir arkadaş soğuk sıcak ayarını yapan klapesi mi ne öyle bir parça var dedi. Parçayı araştırıyorum internetten ama satan yok yada adı farklı. Arkadaşın dediği o parçadan mıdır sizce sorun. Hiç başına böyle bir sorun gelen var mı? Bu tık tık dediğim ses baya güçlü olarak geliyor az bir ses gelse sorun etmiyeceğim ama ses baya çok geliyor. Bu klapenin farklı bir adı olabilir mi? internette araştırıyorum öyle bir parçada bulamadım. İzmir Çiğli'deyim İzmir de bu konuda yardımcı olabilecek bir yer tavsiyeniz var mı?

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Araçta digital klimamı var. Eğer öyleyse sıcak soğuk arası geçişte bir kapak vardır bu kapağı da bir motor açıp kapatır. Ya kapakta sorun var bi yerlere takılıyo yada büyük ihtimal motorda sorun vardır.

ASUS_T00J cihazımdan gönderildi

Bu Sayfayı Paylaş