Lider olduk, artık masaya yumruk vurup yeni model yatırımı isteriz 19 yıl sonra binek otomobil pazarında ilk kez liderliği yakalayan Hyundai Assan’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, “Tüketiciler bizi tercih etmeye devam ederse, Kore’ye gidip yeni yatırımlar için kavga ederiz” dedi Bİnek otomobil satışlarında 2009’u lider kapatan Hyundai, hedef çıtasını yükseltti. 1990’da ’Merhaba’ dediği Türkiye pazarında ilk kez liderliği yakalayan Hyundai, bu kozunu kullanarak yeni modelleri İzmit fabrikasında üretmeyi planlıyor. Hyundai Assan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, “Tüketiciler bize inandı ve lider yaptı. Geçtiğimiz yıl iç pazardaki başarımızın da etkisiyle i20’nin üretimini aldık. Eğer tüketicilerin bu tercihi devam ederse artık Kore’de masaya vurup, kavga edip yeni model üretimlerini rahatlıkla isteriz” açıklaması yaptı. Tüketici memnun Ali Kibar, şunları kaydetti: “Hyundai Türkiye’yi gelişmiş ülkeler ligine soktu. Bugün baktığımızda pek çok uluslararası marka Türkiye’yi halen gelişmekte olan ülke olarak görüyor ve bu yüzden sattığı modellerdeki kalite çıtasını yükseltmiyor. ’Bu model Türkiye’ye yeter’ diyorlar. Bizim en büyük artımız, Türkiye’yi Avrupa ülkesi gibi görüp en son modelleri getirmek ve satmak oldu. Bu da tüketicinin gözünde yükselmemizi sağladı. Otomobilin fiyatını düşürmek için tasarruf yapılabilecek birçok nokta olduğunu kaydeden Kibar, “Kapısında, döşemesinde, güvenlik ekipmanlarında, metalinde, boyasında maliyetleri düşürüp, aracı daha ucuza satabilirsiniz. Biz Hyundai olarak bu imkanlara sahip olmamıza rağmen, zararı göze alarak bunu yapmıyoruz” dedi. 2010’da da ‘Mutlaka lider olacağız’ gibi bir iddialarının olmadığını belirten Kibar, ancak hem iç pazarda hem de üretimde yeni ilave çalışmalar yapacaklarını söyledi.
Kapısında, döşemesinde, güvenlik ekipmanlarında, metalinde, boyasında maliyetleri düşürüp, aracı daha ucuza satabilirsiniz Madem öyle torpidodaki ufacık lambayı neden koymuyorsunuz cam süğmelerinin ışığını neden kaldırdınız diye sorarlar adama
Açıkçası memnunuz ama kendi sınıfından memnunuz ... i30 bir Opel Astra gibi çekici gelmiyor bana donanım olarakta kasa olarakta koredeki modelleri getirip Trde satsalar amenna ama donanımlarını eksiltip satıyolar Hyundai nin Koreden başlayan bi alışkanlığı bu
Hyundai,önceki hiç bir Accent'indeolmayan,internetin muhtelif forum ve sayfalarında,güzide forumumuzda da sayfalarca yer alan,bozuk yollarda ortaya çıkan süspansiyon sisteminden kaynaklanan lokurt-tıkırtı-aksırık-tıksırık ve salınımların bir hata olduğunu kabul ettiği gün "tüketici memnun" diyebilir.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif Onca müşteri; "Bu arabalar böyle,hele hele Ürgüp tarafından (Parke taş döşeme yol fazla olduğundan) Era alanların çoğu 3.gün gelip anahtarı atıyor,sesi kesin düzeltin diyor" gibi bir cevap kabul etmeyecektir.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley21.gif Kendi sınıfında elbette güzel araç,yanlış anlaşılmasın.Aracın genelinedeğil firmanın pervasız tutumuna ve çarşaf çarşaf verdiği "birinciyiz" ilanlarına bu mesaj. İleridearacımı Era ile sıfırlamayacağım örneğin.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif Bu da benim bireysel-demokratik tepkim.