Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Çakırlar Yüzyılın Rezaleti

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda Ahmet erol tarafından 16 Kasım 2015 tarihinde açılan konu

1. Ahmet erol

Ahmet erol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Ahmet erol
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    Ağustos ayında hyundai İzmir Çakırlar bayiinden araç sipariş verdim. Parasını yatırdım ancak aracım aylarca elime ulaşmadı. Aracınız yola çıktı bugün yarın gelecek diye 2 ay oyaladılar. Daha sonra aldığım bayiinin borçları yüzünden battığını öğrendim. Hyundai yetkilileri ile konuyu görüştüğümde tam bir rezalet ile karsılaştım. Hyundai bu konu bizi ilgilendirmez bayiinin sorunu diye basından savıyor, bayii de biz zaten battık diyor. Su an arabam da yok param da. Gerçek bir mağduriyet yaşıyorum. Benim durumumda olan onlarca insan çaresiziz,bu bizim başımıza Nasıl geldi diyoruz. Hyundai markasının ne kadar güvenilmez olduğunu duymayan kalmasın istiyorum. HYUNDAI MARKA ARAÇ ALMAYIN ALDIRMAYIN!

Önal bunu beğendi.
  2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Çok geçmiş olsun. Bayii haciz v.s. için avukatla görüştünüz mü?

Son düzenleme: 16 Kasım 2015
  3. hasanmustafa

hasanmustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    hasanmustafa öz
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    elinizdeki belgelerle birlikte başvurunuzu yapın. bayi öyle dünden bugüne batmaz
    bir şekilde elinde binası aracı, bankada parası vs vardır.

4. Ömer Yiğit

Ömer Yiğit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    47
    Ad Soyad:
    Ömer Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Son lafınız hiç olmamış çünkü sizin konunuz ile HYUNDAI markasının hiçbir ilgisi alakası yok malı görmeden parayı vermeseydiniz keşke

5. madmax5901

madmax5901 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    150
    Ad Soyad:
    semih
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    arkadaşın konusu neden hyundai yi ilgilendirmesinki elbette ilgilendirir o bayiler ve servisler direkt hyundai yi temsil ediyorlar bu bayiler galerici değil hyundai yetkili satıcısıdır. hyundai yi ilgilendirmez lafi kabul edilemez.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maycicek ve turknavy bunu beğendi.
  6. micomico

micomico Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    112
    Ad Soyad:
    ahmet
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    senin o kadar canın yansa ne yazardın peki?... şu anda İzmir de bırçok insan çakırları konuşuyor. hyundai firması marka imajını bu kadar zedelendiği halde bizi ilgilendirmez diyorsa sn Ahmet Erol istediği yorumu yapar dostum. hyundai bayilerinin finans durumunu hiç mi kontrol etmiyor? İzmirde ikinci el hyundai piyasısını bile düşürdü bu son durum.

golfo ve madmax5901 bunu beğendi.
  7. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,091
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hyundai bir bayilik verirken bazı teminatlar almalıydı sanırım almıştırda , bu gün en küçük bir markanın temsili bile teminatla oluyor zaman zaman ekonomik bir kriz durumunda bu teminatla kişilerin ortada kalması önlenir , Hyundainin başınızın çaresine bakın mealindeki açıklaması tabiki vatandaşta bir tepkiye yol açacaktır , Hyundai markasını tercih edip almak için birikimini yatırmış kişi elbette Hyundaiden yardım bekleyecek ve Hyundainin bu olayda vatandaşa güvence vermesi gerekir , dolaylı da olsa Hyundai bu işten zarar görür , bence vatandaş haklı ve batan bayi değil sorumlu Hyundaidir var mı böyle bir sorumsuzluk örneği? Biraz zaman alır ama vatandaşlar parasını alır alır da o para o zaman bir araba alır mı o önemli, geçmiş olsun demek gerekir.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

Hakan07 bunu beğendi.
  8. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Mağduriyetiniz gerçekten çok üzücü bir olay umarım en kısa zamanda paranızı geri alırsınız, şu duruma hangimiz düşersek düşelim hangi marka olursa olsun kötüleriz ve söveriz herkesin yorum yapmadan önce çuvaldızı önce kendisine batırmasını tavsiye ediyorum bu durumda herkes en iyi ihtimalle böyle konuşur

Sent from my iPhone using Tapatalk

rundll32 bunu beğendi.
  9. madmax5901

madmax5901 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    150
    Ad Soyad:
    semih
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    arkadaş az bile konuşmuş ben olsam varya

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

micomico bunu beğendi.
  10. Network

Network Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    119
    Ad Soyad:
    Uğur
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    bir hamburgerci dükkanı açarken bile ne teminatlar ödeniyor, koca şehirde 3-5 tane olan ve para basan bir yer için sağlam ödeme yapılıyordur, hiçbir marka bugün var yarın yok servislerle adını kirletmek istemez.
    evet aracı servisten alıyorsunuz ama burada hyundai'nin bu kadar uzak durması bence hoş olmamış, bu konu hyundai'ye biraz yan gelmiş bence, böyle sağı solu oynayan bir firma olduğunu bilmiyordum, faturası yine onlara çıkacaktır

geçmiş olsun, mahkeme vs süreçlerle misliyle alırsınız ben battım bitti yok, kayyum süreci vs bir sürü hikayesi var bu işin o kadar kolay değil

Edit:
    eski mesajlarda şunu buldum;
    https://www.hyundaiclubtr.com/konu/izmir-cakirlar-hakkinda-yardim.29918/#post-550058

Bonus;
    https://www.hyundaiclubtr.com/konu/izmir-cakirlar-servisin-yaptigi-yuezyilin-sahtekarligi.28938/

tedbir almakta fayda var...

Son düzenleme: 16 Kasım 2015
  11. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,284
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Bir bonusta ben ekleyeyim https://www.hyundaiclubtr.com/konu/hyundai-cakirlar-ile-olan-anlasmanin-bitmesi.32718/
    Balataları yeni değişmiş aracımız şuan fren yaptıkça balatalar ötüyor fren pedali bir sert bir yumuşak büyük ihtimalle bizim de balataları değiştirmediler... ucuz yırtmışız.Bence siz hakkınızı arayın Assan ile konuyu halledemezseniz Koreye yazın ordan da bir sonuç çıkmazsa dava açın

12. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Bence bu servisin bu kadar rezalete göre kapatılması gerekir ne demek Hyundaı yi ilgilendirmez bu marka seninse elinden geleni yapıp bu adamın mağduriyetini giderip faturayıda vatandaşı mağdur durumda bırakan servise kesiceksin madem ilgilendirmesse seni bayiliklerini kapat millet fabrikadan alsın aracı adam sonuna kadar haklı öyle şeymi olur parayı peşin al ye adamın arabasını verme bence savcılığa başvurun derim geçmiş olsun...

13. Hakan07

Hakan07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    660
    Ad Soyad:
    Hakan ÜN
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Çok üzüldüm. Umarım bir an önce mağduriyetiniz giderilir. Kimbilir o parayı kazanmak için ne kadar çalışmışsınız, nelerden feragat etmişsinizdir. Piyasada soysuz çok maalesef.

14. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Değerli @Ahmet erol kardeşim çok üzüldüm, başınıza gelen olay sizi çok üzmüş belli. Lakin siz sipariş verirken yatırdığınız meblağ ve bununla birlikte bayinin size teslim beyanı olur bununla hemen icra daireleri aracılığıyla davanızı açın. Hemen sıra cetveli ile bayiinin üzerinde mallara, stokuna aldığı araçlara , sahiplerinin mal varlıklarına el konularak haczen satışı ile sıra dahilinde sizinde mağduriyetiniz giderilir diye düşünüyorum.

15. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Geçmiş olsun öncelikle. Herkesin başına gelebilecek bir durum malesef, hukuki yoldan hakkınızı tazminatı ile talep edin ve beklemeyin zaman kaybetmeyin.

İşin sonunda istesede istemesede muhattap hyundai olacak gibi.

D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. ai_torcuk

ai_torcuk Moderatör

Alınan Beğeniler:
    10,284
    Ad Soyad:
    ali izzet torçuk
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    bence hyundai markası da bu durumlardan müteselsilen sorumludur. Sonuçta satışı yapan, araçlarını satan sıradan bir galeri değil, bizzat kendi bayisi. Hyundai kendi yetki vermiş.
    Örnek olarak hatırladığım kadarıyla Lüleburgaz bayisi Yalçınlar otomotivin yetkisi şikayetler sebebiyle elinden alınmıştı. Demek ki isteyince oluyormuş.
    Bence müşterileri rahatlatıcı bir yaklaşım olmalıdır. Bizi ilgilendirmiyor deyip kestirip atmak marka imajını zedeler.

17. cenker_baba

cenker_baba Guest

geçmiş olsun hyundai kime bayiilik veriyorsa takip etmeliydi finansal durumunu veya bayii batarken durumu hyundaiye bildirmeliydi ki marka imajını zedelemeden kapanma yoluna gitmeliydi sonuçta şuan önce bayii battı hyundai de ilgilenmediyse marka imajı zedelendi. mağdur arkadaşta haliyle şuan karşısında kim olsa kızacak durumda ama hakkınızı maddi manevi faiziyle birlikte isteyin.

18. chtcrc

chtcrc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Cihat
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Arkadaşlar bende Hyundai kullanıcısıyım ama bu tip olaylar gerçekten beni markadan soğutuyor. Arabamı sattıktan sonra bir daha hyundai araç alıp kullanırmıyım gerçekten bilmiyorum !!!

19. cenker_baba

cenker_baba Guest

her markada bu tip olaylar oluyor malesef ben aracımı değiştirsem gene bir hyundai alırım sebebi ise kaza sonrasında servisin hızlı onarımı ve erken teslimatıdır. ama bakım konusuna gelince servisler istediğimiz yağı koymadıkları için artık yetkili servise bakıma gitmem aslında getirdiğimiz yağın numarasına bakıp araca uygunsa koymaları lazım ama inat ediyorlar koymuyorlar bizde sanayide yaptırıyoruz kendileri kaybediyor :)

20. chtcrc

chtcrc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Cihat
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Ayrıca kardeşim senin konuştuğun cümleler o kadar saçma geldiki anlatamam !!! Ya sen hiç bayiden araba almadın yada boş boş konuşuyorsun.. Hayırdır bakkaldan ciklet falan mı alıyorsunda malı gör falan demişsin.

Hey ALLAH 'ım sen sabır ver

Bu Sayfayı Paylaş