Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Çakırlar ile Olan anlaşmanın bitmesi

'Hyundai'den Şikayetler / Talepler / Teşekkürler' forumunda Samuera tarafından 8 Kasım 2015 tarihinde açılan konu

1. Samuera

Samuera Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,284
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Abilerim Kardeşlerim geçtiğimiz günlerde telefona gelen bir mesajla birden acaba kandırıldım mı diye düşünmeye başladım. Hyundai mesaj attı ve çakırlar servisi ile anlaşmalarının bittiğini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde zaten bir konunun altında Çakırlar'ın kapalı olduğunu ben de belirtmiştim. Forumu takip edenler illa benim yazdığım şu mesajlara denk gelmiştir.

Yine forumda belirtmediğim ama ortaya çıkan bir diğer problemde balata değişiminden sonra frenlerin özellikle ilk mesafelerde yavaşlamaya izin vermemesi.Ayağımı frenin üstüne koyduğum anda lastikleri kitliyor ve duruyor araba.Hatta sürüş içerisinde fren pedalı sürekli sertlikte olduğunu da söyleyebilirim.

Şimdi tüm bunlara bakarak aklıma şu geliyor.Çakırlar zaten kapatacağını biliyordu ve eksik - yanlış işlemlerle benden parayı aldılar ve gittiler.Bunu düşünmemin bir diğer nedeni de şu Aracı sabah servise bıraktık 5 gibi hazır olur dediler 12 de telefon geldi araç hazır diye 60.000 bakımı yapılmıştı - Balata değişimi ondan sonra yapıldı

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    elinizde faturalar varsa, başka bir hyundai servisine de yapılan işlemlerin garantisini talep edebilirsiniz. sonuçta bu firma kendi adına yapmıyor, "yetkili" hyundai servisi.

Bu Sayfayı Paylaş