Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Blue Mod Plus 2013 1.6 Dizel

'İkinci El Satanlar' forumunda bayramkocblue tarafından 13 Haziran 2016 tarihinde açılan konu

1. bayramkocblue

bayramkocblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    bayram koç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Merhaba arkadaslar 10 gun once 2013 model 1.6 dizel mod plus fume renkli arac aldim kaporta sadece iki on camurluk boyasi var sasede direkler de oynama yok hasar kaydi 630 tl baska da yok ama aldik tan sonra dolandirildigimi anladim arac motordan hasar almis yapilmis airbag patlamis yenisi yapilmis 42.900 tl ye aldim araci satmak istiyorum cunku sogudum arac dan bu kadar seyi duyun ca km si 43.000 de ederi ne dir bu aracin acaba ?

2. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Öncelikle geçmiş olsun. Motorunun yapıldığını, airbag açtığını nasıl öğrendiniz ? Eğer bir sorun çıkarmıyorsa bence binilebilir çünkü normal piyasası tahminimce 46.000 ₺dir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. bayramkocblue

bayramkocblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    bayram koç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    İlginize tesekkur ederim oncelikle
    Aracin piyasasi dediginiz gibi 46.000 ve uzeri fiyatlar da gelelim olan bitene

Sanayi de tanidigim bildigim bir abim bir ustam var kendisine gittim gosterdim araci bakimlarini yapalim dedim ve biraz sesli calisiyor ustam ne dir derdi dedim acti bakti kaputu bu motor sokulmus islem gormus dedi ben de sok oldum tabi nasil olur falan derken sokup bakicam sese dedi nitekin aldilar sokme islemi baya uzun surdu sabah dan oglen 3 ve 4 gibi saatlere net bilgi aldim arac in motorun da bir oynama yok dedi degisen de yok dedi muhtemelen hararet yaptirmislar devam etmisler bu yuzden dolayi da temizlenmis tir dedi airbag isigi yaniyordu onu gosterdim soktu bakti airbag var aracta dedi airbag ustasini cagirdi bakti usta arac aldigi darbeden dolayi on iki airbag acmis geri yapilmis dedi isik yanmasi programsal dedi bisiler yapti gitti ekrandan isigi dedim ki aracin kazasi yok bir seyi yok exper raporunu da gosterdim sadece iki camurluk ta var degisen boya ustanin dedigi camurluk tan aldigi darbeden olmustur muhtemeler cunku ne direk ler de ne saseler de darbe oynama yok alttan da bir sey yok arac ta dedi olay bu yani aldigim kisiye ulasmaya calistim ama nafile tabi ki simdi de bunlari duyunca sogudum arac tan cok guzel arac gitmesi durmasi kalkmasi ama midem bulandi dersem yalan olmaz dogrusu ustam diyor hic bir seyi yok bin devam et ama ben isinamiyorum araca

Bu Sayfayı Paylaş