Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

hyundai ata yetkili servisi kaporta boya bölümü hakkında

'İç Anadolu Bölgesi' forumunda blue55 tarafından 3 Temmuz 2013 tarihinde açılan konu

1. blue55

blue55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,328
    Ad Soyad:
    Ahmet seyf
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    arkadaşlar başımdan geçenleri sizlerle de paylaşmak istedim

Eramın marşpiyelinde 10 cm ezik vardı. Ankara da ata yetkili servisinde yapılsın diye bir hafta öncesinden randevu aldım. Aracı teslim ettim yapıldı diye aradılar gittim servise aracı teslim almak için. Kontrol ettiğimde diş macunu kıvamında boya atmışlar elimi sürdüm boya kazındı altından zift çıktı. Biraz sitem ettim sonra yine yaptıkları yeri kazıdılar yeniden boyadılar. Artık hiçbirsey olmaz dediler. Aracımı bir ay önce teslim aldım Bugün arabamı yıkarken yaptıkları boya tazikli suyla çıktı şimdi yeniden boyayı kazıtıp boyatacam imkan bulabilirsem resimlerini de atarım türkiyenin en büyük hyundai servisi müsteri iliskileri harika servis kısmını bilmiyorum ama boya kaporta kısmının işçiliği sıfır eğer benim gibi işininz düşerse kesinlikle bir daha düşünün derim

2. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Hocam ata hyundainin kaporta bölümünün önünden bile geçmeyin! Mekanik ve elektrik bölümünü bilemicem ama kaporta bölümü kasap ve ustalıkla yakından uzaktan ilgisi olmayan kişilerden kurulu.

ayer bunu beğendi.
  3. TEKNECI

TEKNECI Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    SERKAN TEKNECI
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    yazdiklarinizdan sonra benim de aklimda soru isaretleri olustu...

esime 2.el 4000km de iX20 aldik. keske almaz olaydik!
    su anda 7000kmde.

hyundayi TR de, ve ozel olarak ATA Ankara’da servis, bakim, musteri iliskilerinde
    bir seyler yanlis ama anlayamadim.

İx20 aracımızı, sürtmeden dolayı kaporta boya işi için Ankara Hyundai Ata’ya götürdük(29haziran2013).
    Hasarın kaskodan 250 TL mini hasardan karşılanmasını istedik. Kaskonun ödeyeceği tutar için bizden senet istediler.

Sigortadan alınacak tutar için senet istemek, Hyundai Türkiye’de genel bir uygulama mıdır yoksa sadece Ata’ya ait bir uygulama mıdır? Hyundai Ata’ya ait bir şey ise Hyundai Türkiye’nin bu konudan haberi var mıdır? Müşteri olarak hem 40-50bin TL’lik aracı teslim formu ile servise teslim ediyoruz. Hem de 250 TL masraf karşılığında bizden senet istendi!!! tabii ki vermedim.
    forumlardan gordugum kadariyle ATA’nin kaporta bolumu supermis!!!
    1hafta dediler, 2 el buyuklugundeki yeri yapamadilar.(06temmuz2013)
    2-3 gun daha istediler…
    su anda araba halen ATAda. kaporta-boya isinin sonucunu dortgozle bekliyorum!!!

sikayetim ile ilgili; Hyundai Assandan ve Atadan aradilar;
    klasik otomatik kopyala yapistir turunde yanitlar. hic bir soruma, sorunuma somut bir yanit alamadim…

marka karsilastirmasi ne kadar dogrudur bilmiyorum ancak;
    kendi arabam da volvo. ben hic volvo da bu tur seyler gormedim
    su ana kadar ihtiyacim olmadi ancak, volvoda arabamin garantisi olmasindan ve garantiyi surdurmekten gayet memnunum.
    sanirim bu gidisle hyundai yi ozel servise goturucem,
    garantilerini de kendileri Hyundai Assan ve hyundai Ankara Ata’ya iade edicem!

ayer bunu beğendi.
  4. ayer

ayer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    AHMET YAŞAR ERDEN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Aynen katılıyorum ilk defa 4 ay önce hyundai era aldım ve servisle tanıştım (Ata) 23 yıllık oto kullanıcısıyım otolardanda biraz anlarım daha öncede fiat servisine giderdim ama 2-3 kez arabamın basit bakımları için ataya gittim gördüğüm şu ustalar ve ustabaşılar bana hiç tatmin edici bilgiler veremediler müşteri ilşkileri çok iyi öylede olmalıki müşteriyi kaçırmasınlar, yani servis öyle olmalıki teknik konularda benim bilgimden çok çok üstün olmalılar ki beni ikna etsinler ama malesef değil ,servis mantığı bana göre sadece direksiyon sürücülerini arabadan anlamayanları ikna ve mutlu eder, ha varmıdır bize göre servis belki vardır ama onları tenzi ediyorum.
    Birde biz buradan yazışıp duruyoruz, fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış, bu yazıları keşke Ata servisi vb. servislerinde okuması ve eleştri olarak kabul edip sistemlerindeki yanlışları görüp düzeltme eğilimine girebilseler.

TEKNECI bunu beğendi.
  5. TEKNECI

TEKNECI Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    SERKAN TEKNECI
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    AYER hocam.
    evet haklisiniz.
    genel olarak bu servislerdekilere "usta" demek ne kadar dogrudur bilmiyorum.
    markanin (hyundai vs.) genel merkezinde 1-2 haftalik ustunkoru bir egitim alip "usta" oluyorlar.
    arabayi bilgisayara baglamaktan ote bir sey gelmiyor ellerinden.

bir de yaldizli bir kurs bitirme belgesi aldilar mi!!! degme gitsin...
    kaputu, benzin deposunu, acmasini bilmeyen araba sahiplerini etkileyebilirler.

biz yine yazmaya devam edelim.
    ben yansam da baskasi yanmasin en azindan
    ben cok sey ogreniyorum bu forumlardan.

selamlarimla.

ayer bunu beğendi.
  6. blue55

blue55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,328
    Ad Soyad:
    Ahmet seyf
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    bugün kasko şirkeni de bildirmiştim aradılar onlara da durumu izah ettim ata ya da bildirdim yaptıkları işi bana gelirseniz aracınızı yeniden ücret talep etmeden yapabileceklerini söylediler tabi üç kez yapamadıkları işi gitme imkanım olsa bile yaptırmayacağımı söyledim assan a da durumu bildircem kasko şirketi ödediği ücreti almazsa geri, tüketici hakem heyetine şikayet edecem elimden ne gelirse yapacam amacım yaptıkları işe itina göstermeleri ve başkasının bu sıkıntıyı yaşamaması ben zaten aracımı yaptırdım Firmalar alışmışlar kiralık araçların kasko tarafından yapılması işine bizim gibi araç sahiplerinin işlerine özen göstermeleri sonucu işçiliklerinin ne kadar basit olduğunu ortaya çıkarıyo sessiz kalmayın arkadaşlar

TEKNECI bunu beğendi.
  7. kadirkamboz

kadirkamboz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    31
    Ad Soyad:
    salih yavuz
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    geçmiş olsun. aynı sorun bende de var. arabanın arka tampon kısmında sürtmeden dolayı çizik vardı. dedikki serviste yaptıralım satarken sıkıntı olmasın. dışarda 100 liraya yapacağımız işi servis 250 lira ya yaptı. kasko karşıladı masrafı. ama en fazla 1 günlük iş için araba 4 gün serviste kaldı. onu da acelece yaptıkları belli aracımı almaya gittiğimde tamponda kum tanecikleri kalmış. yapan usta(bence o kabiliyetle ancak çırak olur) işte denetlememiz vardı aceleye geldi. bir ara gelde pasta yapalım dedi. gitmedim. arabayı yıkarken boyanan yerden boya atması olmuş ufak da olsa mide bulandırıyor. bende izmit fertan otonun boya ustasından şikayetçiyim.

TEKNECI bunu beğendi.
  8. blue55

blue55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,328
    Ad Soyad:
    Ahmet seyf
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    dün atadan aradılar aracınızı yaptırma hakkınız her zaman bizde saklı ne zaman gelirseniz yapacağız aynı zamanda boya koruma ve motor koruma hediyemiz size herzaman bu haklarınız da saklı bizde dediler en azından hatalarını görmeleri bile beni memnun etti bütün bu yaptıklarım baskalarının benim gibi sıkıntı çekmemesi içindi kolay kazanmıyoruz parayı çocuklarımızın rızıklarından kesip alıyoruz haliyle aracıma cocuklarım gibi bakıyorum şunu da belirtmeden geçemeyecem müşteri ilişkilerinden sorumlu esra hanım çok ilgili ve anlayışlı biri sıkıntı yaşarsanız mutlaka onunla görüşün.

9. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    2011 yılından bugüne Era ullanıyorum ve bu foruma üyeyim. Genel olarak Hyundai servislerinde Boya kaporta bölümlerinde sıkıntı var. Bende Elmas Hyundai de sıkıntı yaşadım ve buradan paylaşmıştım. Hatalarını anlamaları güzel fakat sizin kaybttiğiniz zaman ve sürekli sorun yaşamak insanı bezdiriyor...

10. omr_clskn

omr_clskn Servis-Satış Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    Ömer ÇALIŞKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Arkadaşlar ben ata hyundaıde servıs danısmanıyım. bu gıbı konularda sıze elımden geldıgınde yardımcı olurum

TEKNECI bunu beğendi.
  11. ayer

ayer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    AHMET YAŞAR ERDEN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Evet arkadaşlar Ata Hyundai den Ömer Çalışkan kardeşim az önce aradı bayağı bir sohbet ettik serviste bakım veya diğer işler için elimden gelen kolaylığı yapacağını söyledi artı extra arabanın dışarıda yapılan temizlik vb. işlerinide hediye olarak yaptıracağını ve benim 60 000 bakıma geldiğimde de fiyat konusundada olabicek minumum rakamı verdi, benim istediğim motor yağınıda isteğim doğrultusundada tabiiki koyacaklarını söylediler, daha ne olsun ben bu ilgi ve alaka karşısında sanıyorum başka bir yere gitmem herhalde göreceğiz bakalım.
    Ata hyundaiden servis danışmanı Ömer Çalışkan beye çok teşekkür eder diğer arkadaşlarında her türlü sorununu çözeceğine inancımın tam olduğunu düşünüyorum.:RpS_love:

TEKNECI bunu beğendi.
  12. TEKNECI

TEKNECI Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    SERKAN TEKNECI
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    Omer bey. yanitiniz icin tesekkurler. biraz olsun ic rahatlatici. IX20 arabamizin kaporta-boya isi bitti. gayet guzel gorunuyor. ancak yukardaki iletisimdeki gibi arabayi yikattirmaya korkuyorum. basincli su gelir de boya kabarir, cikar vs diye. bakalim. ilk yikamadan sonra tekrar yazarim. sagolun. selamlarimla.

13. omr_clskn

omr_clskn Servis-Satış Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    72
    Ad Soyad:
    Ömer ÇALIŞKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD

Serkan bey emın olun hıc bı sıkıntı olmaz sıze. her zaman ıcın beklerım. gule gule kazasız kullanmanız dılegı ıle

14. serkan2060

serkan2060 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    18
    Ad Soyad:
    Serkan ceylan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Zaten içini dışını yıkayarak teslim etmek zorundalar nokta

15. ercan41

ercan41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    ERCAN KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Aracınızı fertanda kım boyadı bilmiyorum ama fertanda calısan fikret usta var kendısı otosandan emeklı boyacıdır onla gorüşseydin keske

Bu Sayfayı Paylaş