Hyundai'nin İzmit'te üretilen Accent Admire, Starex ve H 100 Panel Van modelleri de, global üretim merkezleri gibi aynı seviyede üretim kalitesini taşıyor. Hatlarda elde edilen kalite, aşağıdaki kriterlerle değerlendiriliyor: 1. Farklı 3 Boyutlu ölçüm cihazları ile : - Gövde doğruluk kontrolleri, - Parça boyutsal kontrolleri yapılıyor. 2. Motor dinamo cihazıyla fonksiyon testleri gerçekleştiriliyor. 3. Kritik noktaların iki kez kontrolü yapılıyor. 4. Yüksek hız test pistinde (140 km/s) performans kontrolü yapılıyor. 5. Hat kalitesini yükseltmek için yan sanayiler ile beraber günlük hat kalite kontrolleri yapılıyor. 6. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi uygulanıyor. Hyundai, Türkiye'de ürettiği ve ithal ettiği araçlarıyla Türk tüketicisinin istek ve beklentilerini tamamiyle karşılıyor. Ürünlerine olan tüketici talebinin üç kat artmasıyla 2004'ün en çok gelişim kaydeden firması olan Hyundai, satış sonrasında da yüksek kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyor. Bunun için; 1. Satış sonrası problemlerde hızlı bilgilenme sistemi (DAS) kullanılıyor. 2. Yetkili bayilerde oluşabilecek problem ve analizleri için periyodik kontroller yapılıyor. 3. Özel haberleşme sistemi ile dünya genelindeki Hyundai araçlarına ait kalite problemlerinin anlık takibi gerçekleştiriliyor. Yüksek kalitede üretim yapan ve Türkiye'ye yayılmış 69 yetkili satıcısı ve 84 servis noktasıyla bu kalitesini tüketicilerle buluşturan Hyundai Assan, bu kriterler doğrultusunda dünyanın en iyi üretim kalitesine sahip araçları üretmeyi hedefliyor. Kalitesine güvendiği için Türkiye'de tüm modellerinde 5 yıl üretici firma mekanik garantisini sunan ilk ve tek marka olan Hyundai, ithal ettiği Getz, Elantra, Sonata, Coupe, Tucson, Santa Fe, Starex Kamyonet ve H100 Kamyonet modelleri için 5 yıl, Türkiye'de üretilen Accent Admire, Starex ve H100 Panel Van modelleri için de paslanmaya karşı 6 yıl garanti veriyor. Hyundai Motor Company'nin dünyanın en büyük entegre üretim tesisi konumundaki Ulsan fabrikasında, Çin'de ve Hindistan'da yer alan diğer tüm global üretim merkezleriyle aynı teknolojiyi kullanarak üretim yapan Hyundai Assan fabrikasının kapasitesi, 2005 yılında daha da genişleyecek. Bu yıl sonunda üretime alınacak ve ihraç edilecek kompakt sedan modelinin ve daha sonrasında ilave edilecek olan yeni bir modelin eklenmesiyle üretim kapasitesini artıracak olan Hyundai Assan, Hyundai Motor Company'nin en önemli üretim merkezlerinden biri konumuna gelecek.
Bu sayılanlardan biri olsa gerçekten biz böyle servis kapılarında dolaşıp durur muyduk veya Hyundai Merkez'e ulaşmak için çırpınıp durur muyduk?
Senin ne gibi bir problemin oldu ki servis kapılarında dolaştın şahsen ben servislerden çok ama çok memnunum.
Sadece bir kısmı:https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=5199 Kaldı ki sanırım pek foruma girmiyorsunuz. Yani onca sıfır araçtan abuk sabuk onca sorun çıktı ve siz görmediniz galiba...
Arkadaşımokudum da anlattıklarına göre başından baya iş geçmiş ve geçmiş olsun demekten fazlası bize düşmez ama her filimde olduğu gibi bunda da mutlu sona ulaşmışsın ya o önemli şahsen ben bu güne kadar ülkenin değişik yerlerindeki hyundai servislerinin hiç birinde poblem yaşamadığım için çok memnundum ve senin buı şekilde anlatman bana enteresan gelmişti ama işte sorun oldumu oluyor.
Şu an Starex ve h-100 üretilmiyor ve yerine matrix ve i20 üretiliyor bunun gharicinde yıllardır süregelen accen era kasasıyla halen üretilmektedir yani eskiden de 3 model üretiliyordu şimdi de 3 model sadeceisimleri değişti.