Başlığın doğrusu " Hyundai Assan tarafından arandım " olacaktı. Arkadaşlar az önce Hyundai Assan' dan aradılar. Servis memnuniyetini ölçümlemek adına bana bir teklifte bulundular. Sistem şöyle işliyor; Aracınızı servise götürmeden önce, Assan ile işbirliliği yaparak " sanki bir arkadaşınızla bakıma gider gibi " Assan personeli ile bakıma gidiyorsunuz. Sanıyorum servise girmeden önce dışarıda ortak bir yerde personeli yanımıza alıyoruz. Sonra 2 arkadaş olarak servise aracımızı bakıma veriyoruz. Assan personeli size ilgi ve alakayı, davranışı yakından gözlemliyor ama tabi servise çaktırmıyor. Yapılan bakım vs diğer hususlar hakkında notunu alıyor. Bu iş birliğinin bedeli olarak bana 175 TL teklif ettiler. Gitmeyi çok istedim ama bugün yada yarın şartı nedeniyle kabul etmedim. Hizmet kalitesinin gözlemlenmesi amacıyla güzel bir uygulama bana kalırsa.. Ortalama 300 liralık bakımın 175 lirası da bedavaya gelecekti. Yani 125 liraya yetkili servis bakımı yaptırmış olacaktım..
Ben para istemiyorum 100000 km bakimini ucretsiz yapsinlar Bende bakimini yaptirip satisa koyim HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Geçmişte Opel'im varken bana da aracı bir firma tarafından "gizli müşteri" olmam teklif edilmişti. O dönem yaklaşık faturamın 1/3 ü bu firma tarafından karşılanmıştı. Serviste kontrol etmem gereken bir liste vermişlerdi. Ayrıca aracın bakım faturası da talep edilmişti. Tabi bir de rapor yazmam icap etmişti. Zor bir işti, vakit ayrımak gerekiyordu. O dönemde Opel ile birlikte bu gizli müşteri uygulaması yapan bir de Nissan vardı. (en azından benim çalıştığım aracı kurum bu iki firma anlaşmalı idi) Hyundai nin ki daha iyi. En azından rapormuş, görevmiş uğraşmıyorsunuz. Aslında forum olarak Assan ile iletişime geçilse de, bu tip müfettiş görevlendirme işi için forum üyeleri (illere göre) aransa. Ne de olsa burada araç hakkında daha fazla bilgi paylaşılıyor. Servis kaliteleri hakkında müfettişler ile bilgi paylaşımı yapılabilir ...vs
Çok güzel bir uygulama gerçekten. Tebrik ediyorum. Benimde yarın bakımım var, 600 Lira tutuyormuş arasalar fena olmaz
Bu tür peryodik olarak hemen hemen her serviste yapılan kontrollerdir. Bazı uyanık kişiler servisede bunu haber verip birşeyler kazandığını zannediyorlar yada parada koparıyor, fakat kayıp ise tüm servisi tercih eden Hyundai sahipleri için oluyor. Bakıma gittiğinizde hiç görmediğiniz ilgi alakala ve bakımla karşılanıyorsunuz ve yanınızdaki gizli Assan çalışanlarıda servis 10 numara diye kayıtlara geçmiş oluyor. Yukarıda anlattıklarım yanlış anlaşılmasın bunları yapan kişiler çoğunlukta. Bu tür uygulamalar teftişler neredeyse tüm markaların servisinde vardır. Bu tür uygulamaya ben canı gönülden maddi birşey taleb etmeden iş birliği yapabilirim