Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Assan' a Şikayet ...

'Sohbet' forumunda DaMdaKi_KeMaNCi tarafından 13 Şubat 2010 tarihinde açılan konu

1. DaMdaKi_KeMaNCi

DaMdaKi_KeMaNCi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Assan Hyundai Müdürlüğüne;
    <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:eek:ffice:eek:ffice" />
    12.02.10 Cuma günü bundan 7 ay önce aldığım 2009 model 01-- ---plakalı Hyundai Getz aracımı LPG taktırdığım için TÜVTÜRK'e muayeneye götürdüm fakat daha 4200 km de olan aracımın arka frenlerinde dengesizlik olduğu gerekçesiyle muayeneden geçemedi. Aynı gün Adana Hyundai yetkili servisi olan Ertuğrul Plaza ya aracımı götürerek sorunumu dile getirdim, yaklaşık yarım saat aracımla ilgilendiler ve sorunun giderildiğini söyleyerek muayeneye gidebileceğimi söylediler. Bende muayeneye giderken kendilerinden fren muayene dökümanı istedim ama bu cihazın servislerinde bulunmadığı için doküman veremeyeceklerini söylediler.Tekrar ikinci kez muayeneye gittim ve yine aracım aynı sebepten dolayı muayeneden geçemedi. Yatırmış olduğum 127 TL harç servisin arızaya intizamla yaklaşmaması sonucu yandı. 13.02.10 sabahı tekrar servise gittim, 4 saatlik bir çalışma sonucu arızayı giderip ve opel yetkili servisi arpel otomotivden aldıkları fren muayenesi dökümanıyla beni tekrar muayeneye gönderdiler. Muayeneden geçtim fakat bu bana fazladan 127 TL ye mal oldu.Servisin bu bedeli karşılamasını istedim fakat,servis müdürü böyle bir uygulamanın olmadığını ve olmayacağını söyledi. Bu maduriyetimi dile getirmek ve serviste gördüğüm geçiştirme usulü, aletsiz edevatsız yapılan işten şikayetimi dile getirmek amacıyla bu maili sizlere sunuyorum. Saygılarımla…

* Sizce bu maile cevap gelir mi ?

2. AhmetErmiş

AhmetErmiş Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mağduriyetimin giderilmesini arz ediyorum diye bitirseydiniz keşke.inşalla hgelir geçmiş olsun

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    www.sikayetvar.com adresine üye olup oraya yazarsan başlığı ertuğrul plazanın ayıbı şeklinde yazarsan daha çabuk yanıt alırsın

4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Şikayet Varda Hyundai Assanın Hiç Bir Şikayetine Cevap Verilmemiştir..Bilginize...

5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    hyundai de müşteri memnuniyeti malesef yok.. o yuzden bir yerlere şikayet ederek zamanınızı boşa harcamayın..çagrı merkezindeki iki bayanla nerdeyse kanka oldum ama sonuç sadece telefon faturasının kabarıklıgı oldu..artık onada care bulmuşlar arıyorsunuz mesaj bırakın biz döneriz diyorlar yaklasık 6 ay önce mesaj bıraktım arayan yok..

gecen akşamtoyotayı aradım malum onlarda bu aralar meşgul mesaj bıraktım baktım sabah aramışlar tebrik ettim valla..

ben çok ugrastım şikayetvar'a da yazdım..bayi sahibi, müdürü ilede görüştüm, autoshow 2008 fuarında yetkiliylede görüştüm, çagrı merkezinde dediğim gibi ahbap oldum, mail attım, aşagıdaki linkede yazdımama nafile adamlar umursamaz..ama yaradan buyuk alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste demişler..gün gelir devran döner..

size tavsiyem zamanınızı hyundai ye şikayet ederek harcamayın..elinizde delil varsa hukuki yollara basvurun..

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=11856&amp;KW=%FEikayet

6. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Maalesef hicbir sonuc alamazsiniz. Icra yoluyla bile alacaginizi tahsil edemiyorken bu yolla hak arama ve elde etme imkansiza yakin. Belki arkadaslarin yazdigi gibi servisi internetteki bazi sitelerde teshir etmekle bir cozum elde edilebilir ama bu da servisin vicdanina kalmis. Adaletin cok yavas islemesi hatta bazen hic tecelli etmemesi nedeniyle sahis hukuku yerlerde surunuyor bu sayede de bazi guc odaklari peydah oluyor. Tek kelimeyle yazik!!!

7. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hocam defalarca yazdım siteye ertuğrula gitmeyin ilgi alaka iş bitirme yok yarım yamalak iş yapıyorlar diye.
    Git Mersin Derya plaza'ya yada Ceyhan yolu üzerinde Mega servis var oraya git.
    Mega servisde Ertuğrul ile ortak ama ilgi alaka gayet iyi Ertuğrula gitmemeye yeminliyim şahsen.
    Sen 4 saatte fren ayarlatmışsın ben 45 dk'da disk ve balataları değiştirttim Mega Yetkili Serviste ilk gidişimdi bu kadar ilgili olacaklarını beklemiyordum zaten mecbur kaldığım için Megaya gittim Deryadan şaşmazdım ama frensiz bi şekilde tarsusa veya mersine gitmek istemedim

Hıı bu arada Ben Derya Plaza'dan sitemize özel indirim bile yaptırmıştım (sticerı olan araçlara) tabi benden başka giden olmayınca gitsede benim adımı ve siteyi söylemeyince siteyi unuttular adamlar.

8. kaan_sel

kaan_sel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yazıklar olsun Ertuğrul plaza ya. zaten adı çıkmış 9 a, inmez 8 e.

Ben de Derya ya gitmenizi öneririm her zaman.
    Düzenleyen : kaan_sel

9. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Size ordan ekmek çıkmaz. Gidip avukatınızla beraber yerinde uyarıp mağduriyetinizi giderin. Olmazsa bi ihtar çekin. Ayrıca Plaza'da biraz sesiniz yükselirse bir sonuca varabilirsiniz. Maille veya telefonla uğraşmayın boşuna. Sittin sene cevap alamazsınız. Tecrübe ile sabittir...

10. DaMdaKi_KeMaNCi

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Valla servis bakımlarına girmeyeceğimden servislerin ne kadar ilgi ve alakalı oldukları zerre kadar umrumda değil, bakmayın garantim bitmiş olsaydı servise de gitmezdim fren ayarına.Ayar cihazı olmayan bi serviste ne işim olurdu.İnanın garanti zerre kadar umrumda değil. Bakarsan ferrari olur, bakmazsan eşşek arabası olur. Aracın ömrünü uzatan kullanıcıdır. Zaten benden başka kullanan yok arabayı.
    Düzenleyen : DaMdaKi_KeMaNCi

11. ramazankar

ramazankar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    %100 Cevap Gelmesi Lazım.

Ben sizin yerinizde olsam.Aynı Maili İngilizce cevirip.Hyundai nin Kore genel müdürlüğüne gönderirim.Ama Genede siz bilirsiniz??

12. kaan_sel

kaan_sel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  13. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Birkaç defa denedim.Hyundaı koreye ve Hyundaı ABD ye ingilizce mail attığımda 3 gün sonra detaylı bir bilgilendirme maili gönderdiler.Yani hyundaı kore ve ABD ye mail atınca onlarda assana yönlendirme yapmışlar ve 3 gün sonra cevap aldım.Her defasında cevap verdiler.O yüzden sizde assanla uğraşmadan direkt abd ve koreye atın

14. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Geçmiş olsun..

2003 yılından itibaren Özel ve 35 adet şirket araçlarını (Era) Hyundai Ertuğrul plazada yaptırıyorum ve hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım/yaşamadım..

Ertuğrul Plazada bahsettiğiniz ölçüm cihazı yok haklısınız..

Derya otomotivide bakımlar için bir kaç yıl denedim muhatap alıncak kimse hiç yok..

Düzenleyen : H.SAHİN

15. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Böyle işlerde, noter tarafından hazırlanan ihtarname yollamanız, yolladıgınız dilekçenin, sikayetin ya da istediginz neyse yerine iletilmesi ve işleme alınması %100 yapacakdır. Biraz pahalıdır ama en garanti yoldur.

16. Halil Altunay

Halil Altunay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    109
    Ad Soyad:
    Halil ALTUNAY
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fiat
    ilçe tüketici halem heyetleri 250 tl kadar olan ürünlerde hakemlik yapıyor. il valiliklerindeki il hakem heyetine de başvurabilirsiniz

17. DaMdaKi_KeMaNCi

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Arkadaşlar yukarda yazmış olduğum şikayet mailinin üzerine bu gün Adana Hyundai Yetkili Servisi olan Ertuğrul Plaza dan telefon aldım. Telefonun ucunda müşteri hizmetleri temsilcisi olan Suna hanım vardı. Bana şikayetimi bildiğini ve bu konuda yardımcı olmak istediğini, kırgınlık varsa onu yok etmek isteiğini söyleyerek lafa girdi. Ya ne insanlar var şu dünyada, illaki üst mercilerle beni muhattap edip, fırçayı yedikten sonra (2 ay sonra ) mı aramak hatanızı telafi etmek aklınıza geldi dediğimde kadın apıştı kaldı :) Neyse baya bir laf kalabalığının ardından size bir güzellik yapalım dediler. Bende 127 lira paramı iade edin yada 15.000 km bakımı geldiğinde beleş yapın dedim, kadın güldü :) Sonra ben güldüm :) Park sensörü hediye edelim dediler ben istemedim. Araçta başka neye ihtiyacınız var dedi, bende ohoooo dedim. En son cam kaldırma modülü istedim kabul etti. Gerçi önce kıvırdı bakım zamanı temmuz ayında bakımla birlikte takalım dediler ama olmaz o zamana verdiğiniz sözü unutursunuz dedim bide öyle bozdum hatunu :) Ucuza kapattık gerçi ama şu cam kaldırma modülünü alacaktım zaten, neyse bedavaya geldi. 100 kaat cepte. Yarın sabah bırakacam taksınlar...Biraz dürtmek her zaman işe yarıyor, şikayetlerinizi sonuna kadar üst mercilere iletin arkadaşlar, bence işe yarıyor...

18. ramazankar

ramazankar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selam
    Sizin memnun kaldığınıza sevindim.
    Yalnız Hatırlatayım diye yazmak istedim.
    Ben Cam Kaldırma Modülü Yaptırdım. Arabama Maliyet Olarak 65.-TL Toplam işçilik dahil.
    Çok da güzel ve kullanışlı Tavsiye ederim.

Bu Sayfayı Paylaş