98 hyundai ön cam ve ot.anten fiyatını ve nereden alabileceğimi nasıl öğrenebilirim yardımcı olacak biri varsa çok sevinirim
arkadaşlar bana anten lazım..otomatik yıkamada yedik anteni yalan oldu... motor sağlam ama anten yok..acaba nerden bulabilirm..parçatreninde yok.. bide arka sağ kapı dış çıtası düştü.. onuda bulmak lazım..
hocam anteni bulamazsın benmde başıma sennkinin aynısı gelmişti bende senn gibi anten aradım ama olmuyormuş. Tümden motoruyla değiştirdim artık ustası oldum anten değiştrme işinin bu 3.anten
Anten konusunda bir bilgim yok ancak cam için şunu söyliyebilirim, geçenlerde ön camım (2008 Era) kırılmıştı, aşağıdaki adreste orjinalini bulup taktırdım, önce başka marka bi cam getirdiler orjinalinde ısrar edince Hyundai markalı bulup orjinalini getirdiler,istersen bi danış... CARGLASS OTOCAM LTD. ŞTİ. ÜSKÜDAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Mahir İz Cad. No:35 Altunizade/İSTANBUL
70 liraya alır 10 liraya taktırırsın hocam.Yada el becerin ve merakın varsa sende takarsın zor değil.Benm 3. anten artık söküp takmayı ii biliorum hıı ucuzlarıda var 40 ytl felan ama almışken iyisini al bence
burak bu universalmi..her anten olurmu yaw... nerde satılır bu melet... nerden buluruz.. bir web adresi falan telefonu falan varmı..
eğer anten önde yani kaputun kenarındaysa kendin yapma derim. 50 tl otomatik anten 20 tl işçilik alıyorlar.
konunun tarihine bakmadınız sanırım konu 2008'de açılmış arkadaş bırakın anteni belki aracını bile satmış olabilir. Düzenleyen : mursel_balci
konu 2008 ama herkesde bu şekilde sıkıntı yada sorun olabilir. benim başıma 1 ay önce geldi. eğer güncel tutarsak söz tabiri ile kazık yemeyiz. verdiğin cevap için teşekkürler
Konuları Güncel Tutmak Önemli Değil Kişi Ne Aradığını Bilip Site İçerisindeki Arama Motorunu Kullansan Herkez İstediği Herşeye Ulaşır
o zaman ben de anten konusunda bilgi vereyim. 35 tlye otomatik anten söküp takmak ta bana ait olmak üzere eski aracımın otomatik antenini değiştirmiştim. el becerisi olanın söküp takma parası vermesine de gerek yok. ayrıca otomatik antenin genelde anteni kırılıyor. sadece anteni alıp eski motoruna da takabilirsiniz. anten fiyatı da orjinali 20 tl olması lazımdı. ben soru soran kişiye hitaben yazdığınız için o şekilde cevap vermiştim.
Ahmet 26 sana katılıyorum benimde 99 accent var ve antenim bozuk; fiyatınıda merak etmiyor değildim fiyat için teşekkürler. Düzenleyen : serez76
Arkadaşlar merhaba; Yeni başlık açamadığım için buradan soruyorum. Arabamın arka cam rezistansları çalışmıyor. Kış aylarına giriyoruz ve bu da arkayı görememek gibi ciddi bir sorun demek. Bir ustaya sordum camın komple yenisiyle değişmeden sorunun çözülmeyeceğini söyledi. Fiyatını sormadım ama o an. Arka cam fiyatı ne kadardır ya da rezistans tamiri için bir yöntem var mıdır acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Düzenleyen : altungd