<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">Hyundai Ankara Servis önerisi abilerim Ankarada usta falan tanıdıgı olan varmı yetkili servis hariçefesadlı üyemizin ihtiyaçı varmış kendisi konuyu nereye açacağını bilememiş bana rica etti lütfen tandııgı bildiği bir yer önerisi olan varsa söylesin teşekkürler . <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; "> <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; ">YADAefesadlı üyeye pm atabilirsiniz ...
Arkadaşlar işin özeti şöyle.. Allahın bir civatasını bile yetkili servislerden aldım ama artık yeter dedim ya... Ucuzdur ekonomiktir diye Hyundai aldık şu aldığım fiyatlara bakın... Eskişehir yolundaki neziroğlunu aradım disk fiyatlarını ve balata fiyatlarını ver dedim.. 304 TL disk (1 tane) 150 TL fren balatası (takım) e bana çıkıyor 1500 TL hesap...Sadece parça fiyatları bunlar..Daha işçiliği vırtı zırtı da var... Ulan dedim arabam BMW, MB olsa köküne kadar helal olsun diyecemde bu kadarıda abartı geldi bana.. İnternetten bakıyorum bütün sonataların parçaları var yalnızca 2006 ve sonrasının parçaları yok.. Heh birde arabayı park ederken geri geri kaldırıma çıktım sağ tekerin bilyaları dağılmış..bunun tamirinin olurunu sorsam biliyorum dertten kanser olacam bu yüzden hiç girişmedim böyle bir işe.. Şimdi benim aradığım güzel bir parçacı ve layikıyla işini yapan sıradan bir usta.. Konuyla ilgisi yok ama amcamın volvo s40 ına hava filtresi almaya gittim grup volvoya filtre fiyatı 43 TL idi gel gelelim bizim sonatanın filtreside 84TL..!! Artık ben illallah ettim parça fiyatları konusunda..Bu yüzdende yardımınızı bekliyorum.
Gimat Sanayi Sitesi'nde Kent Servis var, Muharrem Usta (Muharrem ve Arif Dedeoğlu). Salı günü, yeni aldığımız Starex'in triger seti, klima kayış ve bilyası, filtreler değişti, motor suyu boşaltılıp antifreeze konuldu. Malzeme + işçilik = ~500 TL. 4.5 LT antifireeze kullandık; 3 litrelik iki şişe 15 TL. Klima kayışı 5-10 TL bir şeydi sanırım ama bilyası dağıldığı için bir yeri kırık bilyaya 80 TL bayıldık (Fazla satılmadığı için pahalıymışmışmış...) ama ona rağmen toplam harcadığımız para bizi üzmedi. Tüm bunları serviste yaptırsaydık 1.000 liraya yakın masraf çıkacağını tahmin ediyorum. Muharrem Usta'nın yerini şöyle tarif edebilirim: Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'ndan Eryaman/İstanbul yönüne ilerlerken Anadolu Bulvarı'ndan 700 metre kadar sonra sağa bir cadde (187. Cadde) dönüyor, oraya girin ve 1,5 km kadar devam edin. Sol tarafta iki tane toptan market (Nev Gross ve Rize Gross) var, onları 100 m kadar geçince sağ tarafta kısa bir yokuş var, hemen orda, köşe başındaki dükkan Kent Servis'tir. Orası aynı zamanda Gimat Oto Sanayi'nin son sokağıdır, sokağın karşısındaki geniş caddeden de bilebilirsiniz. Anadolu Bulvarı'ndan gidecekseniz FSM Bulvarı'na girebilir ya da Gimat Toptancılar sitesinin içinden (Caminin olduğu sokaktan) geçebilirsiniz. Yeri Google Maps'ten yaklaşık şu şekilde gösterebilrim: http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=tr&geocode=&q=39.959085,32.764266&sll=39.95908,32.764304&sspn=0.001887,0.003449&ie=UTF8&t=h&z=16 Telefonu ekliyorum: 0312 397 05 33, 0532 372 13 37. Düzenleyen : tahrikk