selamun aleyküm arkadşlar.. ben aranıza yeni katıldım.öncelikle bir konu hakkındafikirlerinizi almak istiyorum.1992 hyundi gls araç aldım.klima 4 cam otomatik hidrolik direksiyon vb.özlellikleri var.aracın kasasıda düzgün diri bir araç.fakat biz bazı nedenlerden ötürü aracı ustaya gösteremedik.aldığımız kişi aracın sıfır motor yapıldığını 2500 tl harcandığını söyledi bizde inanmak zorunda kaldık noterin kapanmasına 15 dk kalmıştı ve ortalama 1 saat 40 dk yol giitmişik.aracıdagenel olarak beğendiğimiz için aldık..ve biz sanayiye aracı göstermeye gittik bazı ustalar buaraca tam motorypılmmamışbence diye fikirler üretti.işte motor kurumlu temizlenmemiş gibi yorumladılar çıkçası kafamız karıştı.fakat aracın çekişi gayet iyi.en son tavsiye ile gittiğimiz usta japon motorları ustasıymış bu motor idare eder dedi bizraz yataklardan ses geliyor..iyi binersen 100 binde gider...5 binde gider kullanmana bağlı dediler.şimdi kafam iyice karıştı bu konuda fikirlerinizi almak isterim.uzun oldu kusura bakmayın..
Öncelikle "Hoşgeldiniz" demek istiyorum... Forumumuza üye olduğunuzda daha iyi vakit geçirebilmek için önce forum kurallarına bir göz gezdirmenizi öneririm... İlk yazdığınız mesaj kendinizi tanıtan bir mesaj olmalıdır ve "Sohbet" bölümüne değil "Tanışma" bölmüne açmanız gerekir. Çünkü bu tanışma mesajıdır. Aracınız ile ilgili bir sıkıntınızı yazmak istediğinizde yine uygun başlık altında olmak üzere yeni konu açmanız uygun olacaktır. (Not: Forumda arama yaptığınızda bir sonuca ulaşamıyorsanız eğer)
Şahsım adına probleminizi cevaplandıracak kadar bilgiye sahip değilim malesef. Umarım daha bilgili arkadaşlarımız mesajınızı görür ve size yardımcı olurlar inşallah
keyifli vakitler gecirmeniz dilegiyle. hosgeldiniz. Samsung GALAXY ACE cihazımdan tapatalk 2 ile gönderildi