Değerli Arkadaşlar, Firmamız 2010 yılı başlangıcında siz Hyundai kullanıcılarına bir kampanya düzenlemiştir.Amacımız herkesin istediği aksesuarları satın alabilmesidir. Bu sebeple internet sitemizdeki KDV hariç tüm fiyatlardan site üyelerine özel % 20 iskonto yapacağız. İlgilenen arkadaşlar şirketimizle irtibat kurabilirler KERMAN DIŞ TİCARET www.kermandisticaret.com Tel:0 216 6613755
çok güzel bir kampanya,tesekkürler. sitenizi gezdim,gayet başarılı görünüyor. küçük bir düzeltme talebim olacak. Hyundai aksesuarlar bölümünde Accent Admira olarak yazılmış model. Accent Admire olarak düzeltme yapabilirseniz sevinirim. satıştaki aksesuar sayısı da 2 olarak görünüyor,umarım kısa zamanda daha çok ürün satışa girer.
Görüşleriniz için teşekkürler. Sitede gerekli isim düzeltmesini yapacağız. Admire için Korede açıkcası çok fazla aksesuar yok. Olanlarında fiyatları yükse. Biz en uygun olan aksesuaları getirdik.
Admire için olan kapı kolu eski kola yapışıyor mu yoksa söküp takıyor muyuz . aynen katılıyorum en yakın zamanda aksesuarların artması dilegi ile hayırlı satışlar
sitede isim düzeltmesi yapılmışve ADMIRE olarak değiştirilmiştir. Dikkatiniz ve uyarınız için teşekkürler..
kapı kolu kromu araç üzerindeki mevcut kapı kolu platik parçasının üzerine yapıştırılıyor. herhangi bir parçayı sökmüyorsunuz.Pratik bir üründür.
evet yerimiz YEDPA TİCARET MERKEZİ D- CADDESİNDE. Sitemizde admire aksesuarlarını aşağıdaki linkten görebilirsiniz. http://www.kermandisticaret.com/default.asp?x=8&k=2&kategori=161
kampanyasız fiyatlar bana biraz yüksek geldi, tabi kalitesine göre normalde olabilr ama görüp karşılaştımak lazım
Ürünlerimizin ithalatı Kore'den olduğu için piyasadaki fiyatlarla farklılık gösterebilir. Ancak biz % 20 iskonto ile olabilecek en uygun fiyatlara sizlere aksesuar vermeyi hedefliyoruz.
sitenizde getz modeli içinkapı cam rüzgarlık takımı 2 parcamı yoksa4 paraçamı birde aldığımız takdirde kargo ücreti size mi yoksa bizemi ait.şimdiden teşekkür.benim araç 2008 model uyarmı
Getz kapı cam rüzgarlıkları 4 kapı için takımdır. Fiyat takım fiyatıdır. ürün yapıştırmalıdır. Aracınızda herhangi bir delme işlemi asla olmamaktadır. Kargo ücreti alıcıya aittir ancak Yurtiçi kargo ile indirimli olarak gelmektedir. Kargosu Türkiye'nin heryerine yaklaşık olarak 8 TL civarı tutar. Tüm getzlerde rüzgarlıklar aynıdır. Her yıl için standarttır.