S.a arkadaslar aracimin far ve sinyallerini kararticam fari silikondan ayirmak icin fon makinesi yeterli gelimi yoksa isi tabamcasi sart mi birde sinyal karartma icin polisanin sprey kuru isiya dayanikli makine kirmizisi boyasini aldim sinyallerin biraz daha seytani bakmasini istiyorum sizce sinyallere uyarmi. Birde far karartma kismi icinde Casatinin mat siyah isiya dayanikli kuru sprey boyasini aldim LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben hiç kırmızı sinyal görmedim henüz. fön makinesi şu kuaförlerde bulunan sağlam makinalardan ise yeterlidir yoksa pek işe yaramaz.mikro dalga fırın en zahmetsiz olanı iyi takip etmek lazım ayarı fazla kaçırmamak gerekir
Makine kirmizisi yaziyo fakat turuncu diyebilirim LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence sinyaller için koyu turuncu renginde yanan kaliteli cree led ampullerden alıp amerikan park uygulaması yapsanız daha şık olur sinyal çanaklarını boyarsanız ışığın verimliliğini kaybedebilirsiniz karşıdan gelen sinyalin yanıp söndüğünü anlayamayabilir.
Bu uygulamayi yapinca cok tatli duruyor. Sinyal canaklarini turuncu yapinca daha verimli isima olmaz mi LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bencede sinyali boyamayın, amerikan park en mantıklısı. Ayrıca sağ far biraz soluk gibi camı sökünce iyi bir temizlik yapsanız iyi olur. Kolay gelsin
siz beğendiyseniz sorun yok benim ki bir tavsiye niteliğindedir. boyanan çanak ışığı yansıtmaz kromajın üstü kapanacağı için ve sadece ampulün ışığı görünecek.geceleri neyse de gündüz özellikle güneşin tam vurduğu anlarda ışık mümkünatı yok karşıdan görünmez. görsellik önemlidir ama işlevsellik bence daha önemlidir.zevkler ve renkler işte tam burada olaya dahil olurlar
Bende farları karartmak istiyorum ama kararsızım sanki orjinal hali daha iyi gibi ama yaptırırsam bu işin profesyonellerine yaptırmak gerek herkesin yaptığı güzel durmuyor sefaköy sanayi de mr garage baya iyimiş bu işte duyduğuma göre...
Asiri profesyonellik isteyecek bise yok hocam kendin yaparsin LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fon makinasiyla far camlarini ayirdim farin birini boyadim yapinca paylasim yapicam bakalim nasil bir sonuc olacak. LG-E460 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi