trafikte baskalarinin hayatini riske atabilecek tehlikeli hareketler yapiyorlar ilginc bir video paylasiyim dedim
çok tehlikeli hareketler coluk cocuk atlasa allah muhafaza böyle hareketler için trafiğe kapalı alanlarda olması gerekir bence
Era kullanan arkadaşlar lütfen kızmasın ama bende kullandım ve diyebilirim ki bu araç güvenli ve sağlam değil daha geçen gün arkadaşım Era ile Silivride ölümlü kazaya karıştı ve hayatı kaydı (kendi hatasıda var tabii ki)
Yakinda Karsi seride girdiginde , hayattan bezmis , psikopat , kimsesi olmayan aranan bir agir vasita soforu kafadan altina alinca aninda duracak , bi dahada hic yapamayacak... HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
yine de birçok araçtan sağlam, aveo yada lacetti eski kasa (hala klasik olarak satılıyoordu)testlerine bir bak istersen
Aynen arkadaslar yorumlariniz icin tsk ederim, arkadasin dedigi gibi 54 sn'yede az kalsin dokaniyordu cok tehlikeli isler bunlar. :/ ve kusurabakmayin daha once paylasildigini bilmiyordum..