Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Accent Era Multimedya Sistemi Önerisi

'Görüntü & Multimedia Sistemleri' forumunda SezerKısa tarafından 30 Mayıs 2016 tarihinde açılan konu

1. SezerKısa

SezerKısa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Sezer KISA
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Merhabalar geçen ay Hyundai accent era aldık 1.5 dizel
    Aracımız için bir Multimedya Sistemi bulduk ama burda belki kullanan vardır diye sormak istiyorum
    http://www.otomultimedya.com/urun/hyundai-era-android-multimedya-navigasyon/
    Nasıldır, kullanan memnun mudur Firma ile daha önce alışveriş yapmadım yapan varsa firma hakkında ki düşüncelerinide belirtirse şahane olur.
    Önce neden bunu seçtiğimi söyleyeyim
    Bu cihazın en göze çarpanı donanım özellikleri çoğu cihaz 128-512mb rami ve 1ghz altı işlemci gücü var ama bu cihazda bu değerler yüksek diğer özellikleri zaten genellikle diğer sistemlerle aynı. Kullanan varsa eğer görüşlerini belirtebilirse sevinirim.istişarede bulunalım.bu fiyat bandında navitech var ama işlemci gücü ve rami yavaş olduğunu gösteriyo ayrıca 6.2inç.Forumu okumuştum biraz bahsettikleri cihazlarda ya piyasadan kalkmış yada tam aradığım donanım özelliklerinde değil. yardımcı olabilirseniz sevinirim
    Iyi günler, iyi forumlar

2. kagankavuk

kagankavuk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    244
    Ad Soyad:
    Kağan KAVUK
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Merhabalar;
    öncelikle hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin diyelim. Tabi ki de ses ve multimedia nın yeri ayrı ve zevkler farklı. Fakat dikkat etmeniz gereken en önemli konu alacağınız multimedia player ın aracınızla tam uyumlu olup olmadığı. Yani teypin oturması için ekstradan bir çerçeveye ihtiyaç duyup duymayacağınız. Nedeni şöyle ki.
    Ürünü aldınız ödemesini yaptınız. Masraf bitmiyor. Çünkü onun montajı için bir ustayla görüşüp en az 100 tl bir meblağ ödeme durumunda kalıyorsunuz. Bir de üstüne çerçeveye oturmama gibi bir sorunla karşılaşınca elinde varsa birde çerçeve bulmak ve ona da bütçe ayırma zorunluluğu doğuyor. Ki accent era larda olağan bir durum ve bende olmuştu.
    Gelelim diğer önemli hususa.
    Ne için kullanacaksınız? Donanım yeterli mi?
    Yani Arka koltukta oturanlar için ekran koymayı düşünüyor musunuz ileride? Eğer cevap evet ise mutlaka 2 adet tv out çıkışı olan bir multimedia almalısınız. Diğer konu ise arka kamera girişi. Aracınızda bir arka kamera var mı yok mu bilmiyorum ama olacaksa bile alacağınız üründe yine bir kamera girişi bulunmalı.
    Bir diğer husus ise direksiyonunuzda kumanda bölümü var mı? Cevap evet ise alacağınız ürün bunu destekliyor mu?
    Tekrar hayırlı olsun. Bu noktalar tecrübeyle sabittir. Bilginize...

dgnklc bunu beğendi.
  3. dgnklc

dgnklc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    76
    Ad Soyad:
    Doğan KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Kardeş hayılrı olsun ve Allah kazasız kullanmayı nasip eylesin bende uzun zamandır era aracım için multimedya sistemi düşünüyorum ve 2 tv out çıkışlı olarak ama şuanda maddi olarak durumu düzeltemediğim için askıda bırakıyorum yeni aracıma lastik ve jant takımı yaptırdım çünkü :)
    benim araştırdığım fiyat ortalaması 1000-1200 tl arası değişiyor bunda 2 adet tv out çıkışı ve arka kamera da dahil olarak
    2 tv out derken arka koltuk ekranları dahil diil ama malesef

4. SezerKısa

SezerKısa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Sezer KISA
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Teşekkürler Allah kimseye kaza bela vermesin diyelim.
    Montaj için servis destekleri var cihaz double dın üniversal cihaz. Direksiyona uyumlu ve en önemlisi donanım özellikleri iyi. Cihazı almadan diğer söylediğiniz konuları teyit etmeden almam bu arada arka tarafa televizyon koymayı düşünmüyorum
    750tlye kadar bu tarz donanımı olan başka cihaz öneriniz varsa mutlaka göz atarım cihazı temmuza doğru anca alırız o zamana kadar tüm önerilere açığım
    Cevap için teşekkürler

Son düzenleme: 1 Haziran 2016
  5. SezerKısa

SezerKısa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Sezer KISA
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Çok teşekkür ederim Allah kimseye kaza bela vermesin. Sizinde yeni jantlarınız hayırlı olsun. Arka tarafa televizyon koymayı düşünmüyorum ama geri park kamerası alıcam. Sanırım yeterli cihaz
    Bu arada bu ayarda 1.6ghz ve1gb ram gibi başka cihaz biliyosanız önerilere açığım.sizede bu tarz özellikleride bakmanızı tavsiye ederim. Donanım cihaz kullanımında etkisi büyük ne kadar iyi donanım o kadar rahat kullanım sonuçta
    Cevap için teşekkürler

6. dgnklc

dgnklc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    76
    Ad Soyad:
    Doğan KILIÇ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    kardeş benim sana söyleyeceğim ayrı bir konu ise alacağın multimedya cihazında dikkat etmen durum TFT ekran olmaması senin belirttiğin fiyatlare civarında genellikle TFT ekran bulunuyor.HD ile TFT arasında da fark var takibi görüntü farkını geçtim dokunmatikte bile fark ediyor TFT ekran olmamasına gayret et kardeş

7. raslan

raslan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Resat ASLAN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ıyı calısmalar hocam aynısını bende dusunuyorum aracıma multimedia sistem ve yukarıdaki linkte verdiginiz model veya windoes tabanlı bir cıhaz dusunuyorum siz ne yaptınız taktınızmı kullanıyormusunuz banada bilgi verirseniz çok sevinirim benim dusundugun cihaz da bu
    https://www.sahibinden.com/ilan/yed...bt-usb-2-yil-garanti-k.odeme-241965852/detay/

banada bilgi ve taktıysanız resim atarsanız çok sevinirim saygılar sunarım

8. rilax

rilax Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ümit ünsal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kardeşim verdiğin adresteki makine benmde ilgimi çekti araştırmaya başladım nasıl cihaz öğrenebildinmi alınırmı ?

9. SezerKısa

SezerKısa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Sezer KISA
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hocam öncelikle araca tam olarak uyup uymadığı çok önemli. araçda MUltiDIN sistemine uyumlu fakat her Multi DIN sistemde farklı ölçülerde, çerçeve falan gerekebiliyor bu cihazı android olduğu ve donanım özellikleri iyi olduğu için tercih etmiştim.Sizin Cihanızda tam olarak nasıl bilemiyorum. Fakat maddi durumlardan ötürü aracı bu kış elden çıkarmayı düşünüyoruz. O yüzden askıya aldık, ama cihazın videosu var

kullanımı fena değil gayet hızlı gözüküyo
    fotoğrafda mevcut bizim araçlar için

10. SezerKısa

SezerKısa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Sezer KISA
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    baya bi araştırdım cihaz mantıklı ama eski fiyatda değil sanırım ben araştırmaya başladığım ilk zamanlar 690 dı şimdi 789 lira olmuş oda kampanyalı hali. Ama cihaz fiyatına göre yinede iyi ben çok denk gelmedim bu donanım özelliklerinde bu fiyata cihaz yukarıda raslan a verdiğim cevapda kullanım videosu ve bizim arac için resimi var bi incele istersen

11. rilax

rilax Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ümit ünsal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    bunları gördümde keşke bide vidyo yapsalarmış hyundai a takılı şekilde bide alan kullanan birine denk gelsek bir sorsak nasılmış on numara olacak

12. SezerKısa

SezerKısa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Sezer KISA
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    tabi insanın içi rahat etmesi lazım ama istanbulda iseniz satan yerle iletişime geçin illaki yardımcı olurlar İstanbuldalardı bildiğim kadarı ile. olmadı gider görürsünüz cihazı

13. guven019

guven019 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    56
    Ad Soyad:
    Mehmet GÜVEN
    Yaşadığınız Şehir:
    19-ÇORUM
    Araç Modeli:
    Bu ccihaz güzele benziyor ama oto multimedya sitesi güvenilir midir birde taksit seçeneği yok malesef.Ayrıca n11 de cyclon buna benzer bir cihazı var 1300tl küsür idi sanırım.Tam uyan bir cihaz markası ve modeli söyleyebilecek olan var mı acaba

14. SezerKısa

SezerKısa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Sezer KISA
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    aslında bu cihazın markası DARWİLL dir . kutusunuda gördüm bunun. ama hiç çin sitelerinde denk gelmedim. şimdi muno falan yazmışlar öylede hiç araştırmadım ama TR de satış yapanlar markayı gizleyebiliyolar sonuçta artık herkez çinden alış veriş yapıyo ucuz olur diye denk gelseydim eğer başka sitede önerebilirdim ama malesef

15. guven019

guven019 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    56
    Ad Soyad:
    Mehmet GÜVEN
    Yaşadığınız Şehir:
    19-ÇORUM
    Araç Modeli:
    benim aradığım tam oturan çerçeve olmadan takılan bir multimedya cihaz.Mesela bu bizim araçlarauyumlu sanırım alan arkadaş var mı acaba?http://urun.gittigidiyor.com/otomob...scxid=14489-145818-2357-0#product-information

16. rilax

rilax Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    ümit ünsal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    o darwill in durumu karışık bende bulamadım doğru dürüst bi yerde munoyuda aynı şekilde. Alıp kullanan varmı memnunmu oda meçhul o biraz tehlikeli ama gerçekten güvenilir olsa alınabilecek tek double din olurdu şu zmana kadar satanların anlattıklarına bakılırsa

17. guven019

guven019 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    56
    Ad Soyad:
    Mehmet GÜVEN
    Yaşadığınız Şehir:
    19-ÇORUM
    Araç Modeli:
    hyundai accent era için hep 6.2 inç multimedya tey alıyorlar.Ama orjinal teyp 7 inç .Neden 7 inç almıyorlar.Bilgi veren olursa çok mutlu olurum.Ona göre bakayım 6.2 inç mi 7 inç mi?

18. ardaozdemir

ardaozdemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,583
    Ad Soyad:
    Arda ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bildiğim kadarıyla double din teyplerin kasaları 7 inç standart , 6.2 inç diye tabir edilen teyp üstündeki ekran büyüklüğü olması lazım. Yinede emin değilim tam olarak bilen birisi söyler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

<<bülent>> bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş