Herkese iyi akşamlar öncelikle aracım ile dün uzun yol yaptım geldim gece binamın önüne park ettim sabah okula gitmek için aracıma bindim marş basmadı geç kalmamak icin aracı kitlemeye çalıştım ama kitlemedi bile akü olduğunu düşündüm neyse gittim akşam geldim akü takviye kablosu ile arabayı çalıştırdım marşa bastı akü dolunca az sonra 20 dk felan öylece durdum sonra tekrar park ettim aracımı hemen tekrar calıstırayım dedim ama yine akü kendini boşalttı bu neyden kaynaklı bilmiyorum birde aküye bakarken bir hortum gördüm sıvı damlatmış yanık gibi onu da burda sorayım dedim büyük ihtimal antifriz kırmızı bir su damla şeklinde akmış ve durumu kötü yanık gibi onunla bir alakası varmıdır yokmudur onu da bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Bizde 1.4 Era Team Var. LPG'Lİ Araç Evin Önündeydi.Balıkesir İzmir Yapmıştı.Bir Bindik Marş Basmıyor Falan derken İttirdik Çalıştırdık bir yarım saat gezdk fln sonra 5 dk sonra marş bastı ancak 30dk sonra yine akü boşalmış çalışmadı.Götürdük sanayiye dediler ki aküde 6 tane demir var onlardan biri kopmuş dedi.izde Bişey Anlamadık Adama Mal Mal Bakıyoz. Yani Akünün Ömrü Bitmiş Deyince Akü Değiştirdi Yiğit Akü (Takaslı) 450 TL verdik.