Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai accent era cd çalar sorunu

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda hyundai accent tarafından 24 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. hyundai accent

hyundai accent Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar cd çalarda problemim var hangi cd yi takarsam takayım error 5 hatasını veriyor ve okumuyor bunun nedeni nedir yardımcı olursanız sevinirim

Düzenleyen : hyundai accent

2. Misafir

Misafir Guest

Bendede Oluyor Bir Türlü Çözemedim. Benimki Sadece Orjinal Cdleri Çalıyor https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

3. hyundai accent

Alınan Beğeniler:
    0
    benim cd çalar bi cd yi 10 defa takıp çıkarırsan bazen çalıyor iştehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

4. microteam

microteam Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet arkadaslar aynı sorun bendede var evımde yaptıgım mp3 lerımı okutmak ıcın 10 dakıka ugrasmam gerek yumruklamalarımda cabası..
    Düzenleyen : microteam

5. ilkersevuker

ilkersevuker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugun oto ses sistemi tamir bakım yapan arkadaşımın dukkanına gittim.teybi verdim ona bakım yapılsın diye benden önceki sahibi eject tuşunu kırmıştı ayrıca error 5 bendede vaniyordu.oda kafanın temizlenmesi gerektiğini söyledi.audio cdleri okur belki ama mp3 leri okumayabilir.yarın alacam bakımdan teybimi görecez bakalım.size haber veririm

6. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Banada oluyordu mp3 dinlemek için cd çaların bir kapasitesi var örnek vermek gerekirse 150 şarkılık cd'leri okuyor ama siz 250/300 adetlik şarkı koymuşsanız cd'lere okumuyor error veririr.ama 100/150 şarkılık cd'leride okumuyorsa o zaman cd çalarda var birşey.eğer kartal tarafındaysan yardımcı olmaya çalışırım fabrikasında arkadaşım var daha bugün ordaydım montaja bile yardım ettim era teyplerde emegim var yanihttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

7. hyundai accent

Alınan Beğeniler:
    0
    ben 169 şarkılık bi cd koydum okumadı bazen işine gelince okuyor ama bugün yine denedim ilk takmamda çalıştı ama çıkartıp tekrar taktım çalışmadı bnmde servise gitmem lazım anlaşılan..

8. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
  9. hayal_kahvesi

hayal_kahvesi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Mrb arkadaşlar. aynı sorun benim cd çalarda oluyordu. servise gittim. cd çalar garantisinin 2 yıl olduğunu ve garantisinin bittiğini söylediler ve beni biyere yönlendirdiler. servis aracılığıyla cd çaları oraya bıraktılar ve bana bi parçasının yandığını, parçayı değiştirdikelerini ve sorunu hallettiklerini söylediler ve 70 tl istediler ve bende verdim. ama hala aynı sorunla karşı karşıyayım. muhtemelen parça falan da değiştirmediler ama bilmiyoruz anlamıyoruz diye salladılar. inşallah bi fırsatım olursa gidip hangi parçayı değiştirdiklerini soracağım ve göstermelerini isteyeceğim.
    siz siz olun arkadaşlar elektronik bi aleti güzenmediğiniz bilmediğiniz bir yere vermeyin, vermek zorunda kalırsanız da sizin yanınızda açmalarını isteyin. varsınlar size kıl müşteri gözüyle bakarlarsa baksınlar.

10. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bendede aynı problemler var. Arkadaşa dedim lens kirlenmiş yada tozlanmış olabilir dedi. 30-40 lira olur dedi tak/sök. Temizlieme cd alayım dedim 25 lira. En güzel 200 lira verip Pioneer kumandalı Usb girişli teyp almak diye düşünerek şimdilik öyle duruyor teyp. Yeni teyp alıp değiştiricem. Arabamı satarkende orjinal teybi takar veririm...

11. yunafaniem

yunafaniem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Yunus İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
  12. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Parçanın İsmini Burada Yazarsanız...Masraf Hakkkında Yardımcı Olurum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

13. hayal_kahvesi

hayal_kahvesi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

arkadaşım parçanın adını bilmiyorum ama söylediğine göre lensin ileri geri hareketini sağlayan bi devre mi dedi bişey dedi ama değiştirdim demesine rağmen devam ettiğine göre ben değiştirdiğine bile inanmıyorum arkadaşım :)

14. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadaşlar bu sorun bende de vardı.. cdye kaydetme işini nero 7den jukebox bölümünden mp3leri kaydettim cdye sorun ortadan kalktı..

15. Misafir

Misafir Guest

ben henüz cd takmadım...usb takılıyorum

16. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    anlaşılan sen de benim gibi rock müzik seviyorsun..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley16.gif

17. 10ur

10ur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    430
    Ad Soyad:
    Onur Koçyiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Elektronikten, tamirdenanlıyor olsam yardımcı olabileceğim şekilde katkıda bulunurdum. huzuru bozmak veya teyiple ilgili problemi olan arkadaşın bu durumundan yararlanmak gibibir kastım yoktur! yanlış anlaşıldıysam özür dilerim sonuç da satıcı, spotcu vs. değil ben de bir Hyundai kullanıcısı ve forum üyesiyim. Sohbete katılmak istedim.Alıcısı çıkar veya çıkmaz ama sonuçta şaka mahiyetinde yazılmış yorumdu.! Bundan sonra demek istediğinizgibi sadece bilgim olan konularda yorum yazar gereksizsohbetler yapmam.
    Konuyu dağıtmak istemiyorum ama bana söylediğiniz laflardan sonra açıklama gereği duydum
    Düzenleyen : 10ur

18. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,060
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    baya eski bir konuymuş, gözden kaçmış :)

Error 5 hatasını cd 'yi okuyamadığı zaman verir. Genelde yüksek hızla çekilmiş kopya cd'ler buna neden olur. CD yazıcıların kopya hızı arttıkça yakma kalitesi düşer bu nedenle bazı lensler bu tip hızlı yakılan cd katmanlarını okuyamazlar. Öncelikle cd'nizi nero gibi bir programla en düşük hızda yazmayı deneyin, sorun halen devam ediyorsa tekno marketlerde satılan lens cleaner cd'lerden alın ve lensi temizleyin.

19. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    onur sana özel mesajattım galiba mesajların dolmuş kontrol edermisin
    Düzenleyen : MSC

20. cigsar

cigsar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Volkan Çığşar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Merhaba Osman bey,

Kafama takilan bir iki soru vardi Accent Era Radyo/CD Calar ile ilgili, belki siz bilebilirsiniz.

Birincisi Cdcalar uzerindeki gostergede saat var galiba ama bir turlu nasil ayarlanacagini bulamadim.

Bir de direksiyon kumandasinda Seek tusuna basinca otomatik arama yapiyor, benim merak ettigim, direksiyon kumandasindan, acaba preset (1,6 arasi onceden set edilmis) kanallar arasinda gecis yapmanin bir yolu var mi ?

Cok tesekkurler,
    Kolay gelsin.

Bu Sayfayı Paylaş