merhaba arkadaşlar aracım era crdı 2011 mod serisi kapılara rüzgarlık taktırmak istiyorum fakat yapışanın dan istemiyorum orjinali var mıdır
vidalamaya gerek yok yapışkanı yapıştırma esnasında ısı tabancasıyla yada fön makinasıyla ısıtarak yapıştırırsanız sorun yaşamazsınız
Arkadaşlar Era ya orjinal Era 4 cam rüzgarlık varmıdır, bunları kullananlar cam açıkken değil, camlar kapalı ve otoyolda 120 km ve üstü hızda gider iken artıları (yararları) oldumu oldu ise, ne gibi artılarını gördünüz. Değişik bir soru oldu ama camlar açıkkenki faydalarını zaten biliyoruz.
Valla modlar kızmasın bana ama yağmurlu havada araçla dolaşırken ıslanmadan sigara içebiliyorsun sigaranın külünü dışarı atabiliyorsun, içerde buğu olmuyor bunlar sizin için faydalımı bilemiyorum teknik açıdan ne gibi bi faydası oluyor onu bilmiyorum rüzgar akışı filan diyorlar ama çok gerekli olduğunu düşünmüyorum yanlız şöyle bir gerçek var aracı güzel gösteriyor
Araba beyazsa kapi direklerinin de siyah kaplanmasi lazim ki siritmasin Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Fikri Bey çok güzel olmuş.Elinize sağlık.Memnun musunuz? faydası oluyor mu cam açık gezmelerde? tecrübenizi paylaşırsanız memnun oluruz.Bir de fiyat konusu ? internette 30 ila 50 arasında değişiyor era için rüzgarlık.Ne dersiniz?
Gerçekten yakışmış.Bende yaptırmayı düşünüyorum ama yan çıtaları parlak siyahla kaplasanız daha iyi dururdu sanki
Evet teşekkür ediyorum o dediklerinizi biliyorum ben birde süratli giderken benim arabam 2010 cam fitillerinin yıpranmış olduğunu düşünmüyorum ama ses yapıyor sankim camlar açık kalmış gibi elim cam düğmelerine gidiyor. Dolayısıyla cam kenarlarından gelen uğultuyu yada rüzgar sesinide engellermi düşüncesindeyim.
120 km ve üstü hızlarda kesiyorsa gerekli değil [ BENCE ] Rüzgarlık kullanan arkadaşlar varsa yanıtlarsa sanırım daha faydalı olur, Ben görselin dışında pek işe yaramadığı kanısındayım.
araçla yüksek hızlara çıktığınızda camı taktığımız çıtadan fazla açarsak kapatma isteği oluyor çünkü rüzgar sesini artırıyor ancak çıtayı geçmeyecek şekilde açıp normal fanı 1 getirdiğimizde aracın içinde her hangi bir kötü hava olduğunda dışarı almasını çok kolaylaştırıyor ayrıca yüksek hızlarda ben pek bi zararını da görmedim... kapı direklerinizi siyah folyoyla kaplattırınca çok daha güzel oluyor...