Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Accent Era Aracım Yağ Yakıyor

'Motor & Yakıt & Emisyon Sistemleri Sorunları Ve Çö' forumunda h.a.era tarafından 31 Mayıs 2013 tarihinde açılan konu

1. h.a.era

h.a.era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    merhaba benim 2006 model 1.4 era select aracım var 125 000 km de...aracımla kurban bayramında ankaraya gittim giderken arabanın motorundan garip sesler geliyordu... ankaraya gitmeden öncede bu ses vardı neyse ankaradan dönerken benzin aldım ve ses iyice arttı sanayiye hemen götürdüm arabda yağ kalmamıştı usta kalitesiz yağ kullanmaktan dedi gerçektende öyleydi kalitesiz yağ kullanmıştım... usta hemen castrol edge (yanlış hatırlamıyorsam) yağ koyduu ve bununla birlikte castrol katkı koydu arabada ses büyük ölçüde azalmıştı... her 1000 km de bir yağı kontrol ederken nerdeyse yağ çubuğunun en altına geliyor dolduruyorum 1000-1500 km sonra tekrar öyle

kalitesiz yağı koymkadan önce 115000 kmde arabadan sıfır ses çıkıyordu sanarsınki çalışmıyor yani önceden olmuş bir olay değil bence...Lütfen beni bu konuda bilgilendirir misiniz ?

SAYGILAR

2. joy_ride

joy_ride Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,470
    Ad Soyad:
    Murat GÜRBÜZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aracın 125 binde olduguna eminmisiniz ikinci el mi aldınız aracı ?

3. SERKANCTN

SERKANCTN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    SERKANCTN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    hocam aşağıda linkini verdiğim marka yağı bi denemenizi tavsiye ederim benim 99 elentradada eksiltmemi desem yakmamı desem sorun vardı sürekli yağ tamamlıyor bagajda yağ taşıyordum opel tamircisi iyi usta olan bi arkadaşım bu yağı koydu benim arabaya kesmesi lazım opellere bunu kullanıyoruz eksilme yakma sorunu kalkıyor ortadan dedi pisikolojikmi bilemiyorum ama o gün bu gündür benim yağ öylece duruyor motor da memnunum açıkcası denemenizde fayda var derim ayrıca denerseniz sonucu da buraya yazın olumlu olursa başka arkadaşlarında işine yarar belki.

Gm 10W/40 Benzinli 4 Lt Motor Yağı 652040 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

4. uqur1987

uqur1987 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Uğur Çınar
    aracınız daki yağ 5 30 mu 10 40 mi ?

Bu Sayfayı Paylaş