Aracı yaklaşık 1 hafta önce 21.500 e aldım. Servis garantisi devam etmekte... Birde üzerine kendim 1 milyar masraf yaptım ( modifiye amaçlı) Araç 50.000 de (Orjinal kilometresi). İlk defa dizel araç sahibi olduğumdan sürüş konusunda biraz acemilik çekiyorum...Hızlanmaları çok ani, Kavramasına da alışmakta güçlük çektim... Bir Başka sıkıntı ise ; İlk çalıştırmada sarsıntı,stop ederken de sarsıntı var. Bu normalmidir ? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...Şimdiden Teşekkürler... (Aracım resimlerde görüldüğü gibidir) [/url] Düzenleyen : karamızah
Araba kendi belli ediyor yoruma gerek yok km orjinal ise seni yıllarca götürür dizel araba değil eranın farkını koltuğa yapışınca görüyorsun Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız
Aracın hayırlı ugurlu olsun... rüzgarlık, krom kaplama aynalar ve egzos haricinde bir modifiye yaptın mı? çünkü 1 milyar deyince daha fazla birşey yapmışsındır diye düşünüyorum Bu arada dizel 2009 model 50 binde temiz bir araba bulduğun için şanslısın.. çünkü eranın sürüş keyfine alışan bir adam bol bol yol yapar.. Ben 1,5 yılda 23 bin km buldum
2009 model ve orjinal 50.000 km'de. Nasıl 21.500 e alınıyor Benim aracım 2009 model 1.4 Team modeli. Bayide takılan BRC sıralı sistem var. Orjinal 32.000 km'de. Darbesiz ve boyasız, fabrika çıkışı boyasıyla duruyor. İnternetten araştırıyorum bu özelliklerde olanları 22-23 arası gidiyor, LPG'li olmasına rağmen... Bu araç dizel ve 21.500 nasıl oluyor anlamıyom