Merhaba arkadaşlar benim accent era 1.4 select aracım var. 122.500 km de AKL sıralı otogaz sistemi bulunmakta. Araç Bakımları 1. Triger kayışı 100000 km de değişti 2. ağustos ayında serviste eps ünitesi değişti 3. Ön düzen (Arka 2 amortisör, rot başları, Zrotlar, el freni disk dişlileri(tamir edildi)) serviste deiştirildi ve tamir edildi (22.11.2012) 4. polen filtresi,Bujiler ve LPG filtresi değişti ve LPG beyni güncellendi. (28.12.2012) 5. 105000 km de debriyaj baskı balatası değiştirildi 6. Çelik akü takıldı ve 121000 de castrol yağ ve castrol magnetic katkı koyuldu Ön tampon, arka tampon boyalı ve sol arka çamurlukta küçük bir lokal boya var. Aracımın fiyatı kaç liradır sizce bakımlı bir araç
1.aracınız kaç model 2.si aracınıza burdan fiyat biçtirmeniz uygun olmaz bence satılık ilanlarından fiyat araştırın
İlan için gerekli bilgileri tam eksiksiz olarak yazarsanız doğru arabanın ederi kadar yorumlar gelecektir. Ama sizin ne istediğiniz önemli olan mal sizin sonucta 15 bin lira dense 15 bin liraya vermiyeceğiniz için araci bu tür yorumlarla aracınızı satışa cıkarmanız pek dogru bir iş değil sahibinden de araştırmıssınzdır fiyat aralıgını ne kadar ediceğini :RpS_rolleyes:
tok satıcıysan ederi taş çatlasın 20 bin... yok hemen satılsın diyorsan ederi 17-19 bin arasıdır. ama ideal fiyatı dosta 18 bindir. ne alan üzülsün ne satan...
2008 1.4 otm select 80 bin km de bakımlı ve masrafsız boyalı parçalar var ama kaza değişen yok 21500 e arayan soranı gectim selam veren bile yok
20.000'e satamaz.Ne kadar bakımlı olursa olsun ne kadar temiz olursa olsun.Sonuçta 2006 model.20.000'e 2008-2009 alınabilir.Ederi en fazla 17.000 hadi binicisine 17.500'e gider
ben internetteki fiyatları ve malatya piyasasına göre yorum yaptım ama 17500 ederse ben arabamı burada satıp bunu alayım hemen üsttede param kalır...
eyvallah kardeşim bir ara hava güneş açsın son halini çekip koyacam ilk ve son hali arsındaki farklara bakarız...