Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Hyundai Accent CRDİ Hakkında Bilgi Almak İstiyorum.

'Accent Admire Forum - Club LC' forumunda C.Kaan tarafından 12 Kasım 2012 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. C.Kaan

C.Kaan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    C.Kaan ÖNTAN
    Herkese Merhabalar - Keyifli Forumlar.

Aracımızı Sattıktan Sonra Yeni Bir Araç Aramaya Başladık, Acelemiz Yok Aklımıza Yatan Çok Temiz Bir Araba Bulup Alacağız, Sahibinden.com Sitesinde Bütçemize Uygun Araç Bakar İken Hyundai Accent Admire CRDİ Serisini Gördüm, Ancak Bu Araçlara Bende Babam'da Çok Yabancıyız Toplasan 1 - 2 Kere İçine Binmişliğimiz Ancak Var ve İkimizde Hiç Kullanmadık. Şimdi İzniniz İle Sorularıma Geçmek İstiyorum;

1 -) Bu Araçlar 3 Silindir'mi ? Resimlerde Motor Kaputunda 12 Valf Yazdığını Gördüm ve Bu Durumda 3 Silindir Olabileceğiniz Düşündüm.

2 -) Genelde Baktığımda 100.000 Bin Kilometre'den Aşağı Admire Yok Araçlar Turbo Dizel Olduğu İçin Biraz Düşündüm, Lakin Bu Araçların Motoru Kaç Bin Kilometre Gider, Turbo'nun Ömrü Ne Kadardır Tabi Bu Sorduklarım Biraz'da Kullanıma Bağlı Ama Ortalama Bir Bilgi Verebilirseniz Sevinirim 130.000 Bin Km'de Bir Araç Alıp 20.000 Kilometre Sonra Motor + Turboyu Elimize Almak İstemiyoruz.

3 -) Sanayi Ortamında Bu Araçlar Hakkında Kolay Kolay Arıza Yapmaz Ancak Yedek Parçası Pahalıdır Diyorlar Bu Ne Kadar Doğru ?

Saygılar ...

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
Konu Durumu: