Arkadaslar dun yolun ortasina buyuk bir tas dusmus ortaladim ama cok buyuktu vurdu tasa hizliydim baya sert vurdu sonra baktim altta bi sey kirilmis plastik sanirim ne kirilmistir onemli bisey midir acaba https://1drv.ms/i/s!Aiic_CCjhkwlhSLM9kiGYsiheho3 resim bu link paylasmak yasak mu bilmiyorm yasak sa kaldiririm
Öcelikle Hoş Geldiniz; Geçmiş olsun diyelim. Araç hala yürüyorsa, sızıntı, vuruntu, arıza lambası felan yoksa panik yapmayın. En kısa sürede en yakın servis veya sanayide alttan br baktırın derim. Resimden ben ne olduğunu bilemedim. Sizin yerinize foruma yükledim. Konu uzmanı arkadaşlar sanırım net cevap verirler.
Bu sekilde 120 kilometre daha gittim herhangi bi isik falan yanmiyordu gidisinde de sıkınti yoktu ama yoldaki cok kucuk tas dahi dokunuyordu altina sanirim buna dokunuyordu
sanki bir havalandırma kanalı ya da lpg montajı vs için kablo, hortum falan döşenecekse hazır bir kanal/muhafaza gibi bir şeye benziyor.
Hava sesi geliyor gibi zaten ordan ama cozemedim ne oldugunu yarin sanayiye goturcem ins agir biseyi yoktur onemsiz biseydir