2015 model Accent blue aldım. Alalı bir hafta oldu. Aracı Konya'da şehir içi kullanıyorum. Aracın yakıt sarfiyatı 100 km'de 9 lt altına inmiyordu. Çok yakmasının sebebini araştırdım ama makul bir neden bulamadım. Bu sabah araca binerken yakıt deposu kapağından mazot aktığını gördüm. Ne zaman oldu bilmiyorum ama araçta bir yakıt kaçağı olabilir mi diye düşündüm. Yarın Hyundai irent servisine götüreceğim aracı. Aracın bu yakıt sarfiyatını ve olası bir yakıt kaçağı konusunda beni bilgilendirir misiniz?
Eğer ki aracınız dizel ve otomatik ise cvt şanzıman yok, ya 4ileri tam otomatik ya da 7ileri çift kavrama şanzıman mevcut, blueda tam o yıllarda otomatik şanzımanda değişiklik yapıldı, tam otomatik şanzımandan çift kavramaya geçildi. Cvt benzinli modellerde mevcut.
Şehir içi uzun kısa karışık. Zaten konya da çok trafik yok Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
manisa şehir içinde kullanıyorum çok kasmada az yaksın çabam yok 6.5 lt yazıyor yol bilisayarında 15 model dizel otomatik 7 ileri, sizin durumda bi anormallik var
Valla bilemiyorum. Geçen kullanırken fark ettim menzil göstergesi bazen doğruyu gösteriyor bazen yanlış ölçüm yapıyor. Serviste bir problem yok dediler. Hava sıcaklığı ile ilgili de olabilir Konya bu aralar özellikle akşamları bayağı soğuk Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi