Arkadaşlar aracı aldım uzun yola çıkacağım diye temizlemedim eski sahibinin kiriyle duruyordu bu günde evdeydim halı yıkmaya makinasını indirdim ben pek beceremedim annemi çağırdım güzel görüntüler orrtya çıktı Fazla resim çekemdim ama esas resimler yarın içerideki el frenin altındaki plastikleride griye boyadım Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us VE ÇIKAN KİRLİ KÖPÜK Uploaded with ImageShack.us BAGAJI TEMİZLERKEN Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us VE MOTOR Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
geçen sabah ildemden okuluma servisle giderken sizi gördüm ben araç direk dikkatimi çekti maaşallah çok temiz bir canavar
Teşekkürler abi temizlik baya detaylı oldu da iş bitimi resimlerini tam çekemdim işim erken bitsin diye yarın net göüntülerde gelir
Elinize sağlık, bende alalı 1 ay oldu, daha sizinki gibi bir temizliğe giremedim. Arka koltukların alt kısmını nasıl söktünüz. Ben üstünkörü bi bakınmıştım ama o zaman bulamamıştım acele ile. Halı yıkama var bizdede, haftasonu anneme diyeyim bakalım koltuk ve döşemelere bizde bi girişelim. Fotoları koyarım bende, kıskandım valla güzel olmuş, güle güle kirletin